Comunicati.net - Comunicati pubblicati - dfkmnews Comunicati.net - Comunicati pubblicati - dfkmnews Sat, 25 May 2019 00:11:59 +0200 Zend_Feed_Writer 1.12.20 (http://framework.zend.com) http://comunicati.net/utenti/23110/1 Accu Asus TF201-1B087A Tue, 20 Mar 2018 10:53:12 +0100 http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/partiti/verdi/473795.html http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/partiti/verdi/473795.html dfkmnews dfkmnews ASUS komt uit in de zeshoek geluid Accu Asus TF201-1B04 , nieuwe veelzijdige Ultrabook met 14-inch Full HD Anti-Glare Display. Het begint een low-power processor Kaby Lake Refresh Quad Core i7 nieuwste generatie, een hybride opslagoplossing dedicated SSD en harde schijf capaciteit, een dedicated NVIDIA Pascal grafische kaart in combinatie met Optimus-technologie, een USB 3.1 type-C-aansluiting, een biometrisch lezer of zelfs een backlit chiclet toetsenbord. Het draait op Windows 10 en wordt momenteel weergegeven als een promotie voor 999 euro.

De Accu Asus TF201-1I046A is een compacte High-Definition draagbare computer ontworpen voor veelzijdig mobiel gebruik. Zijn compactheid en zijn gewichts inhoud vergemakkelijken zijn vervoer en de autonomie kant, kan het minstens 7 uren op batterij in licht gebruik houden.

De anti-glare behandeling van het scherm is des te meer merkbaar, want het biedt een betere zichtbaarheid in het licht milieu (ex: exterieur) dan de glans. Full HD, het scherm leent zich ook zeer goed voor high definition content, vooral om Video's in zijn 16/9e formaat.

Het is natuurlijk mogelijk om Foto's en Video's te bekijken op deze Ultrabook dankzij de grafische deel Intel UHD 620 geïntegreerd in de processor, maar ook de dedicated kaart GeForce 940MX.

Accu Asus TF201-1B047A In de praktijk, de Intel UHD 620 wordt aangevraagd, zolang het kan door NVIDIA Optimus embedded technologie die in real-time de grafische eisen bepaalt volgens de taken uitgevoerd door de gebruiker. Wanneer de mogelijkheden van de energie-efficiënte Intel UHD 620 onvoldoende blijken, schakelt Optimus automatisch over naar de meest gulzige en krachtige GeForce 940MX.
Dankzij de GeForce 940MX, is het mogelijk om games te draaien niet al te gulzig in grafische middelen met concessies.

Dit Ultrabook levert ook goede algemene prestaties, omdat het is uitgerust met 8GB RAM gekoppeld aan een Quad Core i7-8550U processor Low-Power Kaby Lake Refresh, de laatste is krachtiger dan een Low-Power Core i7 Kaby meer onder de software die gebruikmaakt van multicore-architectuur.

Deze computer profiteert ook van een hybride opslagoplossing. Accu Asus TF201-1B087A Dankzij de zeer snelle 128 GB dedicated SSD ontworpen om het OS evenals de belangrijkste software te hosten, maken we gebruik van een grote responsiviteit en vloeiendheid op een dagelijkse basis, veel meer dan met een harde schijf. Een harde schijf precies begeleidt de SSD te zorgen voor een grote totale opslagcapaciteit met zijn 1000 GB.

De onboard verbinding is ook goed, samengesteld uit 1 handige HDMI-video-uitgang om deze PC gemakkelijk aansluiten op een monitor of TV bijvoorbeeld een audio-poort, Wi-Fi-modules AC en Bluetooth 4.1 voor draadloze verbindingen en externe communicatie, een USB 3.1 type-C of 3 USB inclusief 1 USB 3.1 (compatibel met USB 2.0 en USB 3.0) die de overdrachten garandeert tot 10 keer sneller dan in USB 2.0 wanneer deze is aangesloten op een USB 3.0/. 1 apparaat.

Tot slot, de chiclet toetsenbord kan worden retro verlicht, die is erg handig om ze correct te onderscheiden in een beetje lichtsfeer. Een biometrische lezer is ook aanwezig om gemakkelijk en snel op het systeem te identificeren.

Accu Asus TF201-1B088A laptop ZenBook S convertible Flip design met ultra dun en lichtgewicht werd uitgebracht in de Indiase markt. Prijzen vanaf $7,600, de nieuwe laptop ZenBook S UX370UA Flip zal beschikbaar zijn in de winkels in het hele land. Het wordt geleverd met 8 processor generatie Intel Core i7 en 16 GB RAM LPDDR3, weegt slechts 1.1 kg en heeft een omtrek van 11.2 mm. de premie die Asus Laptop wordt geleverd in metalen afwerkingen en het bedrijf beweert dat het 50% sterker dan standaard aluminium legeringen.

Nieuwe laptop van Asus ZenBook S UX370UA heeft een scherm van de Flip met anti-glare touch screen 13,3 inch, full HD-resolutie (1920 × 1080 pixels) en helderheid van 300 niveaus. Deze laptop met Windows 10 heeft Intel Core i7-processor-8550 1,8 GHz (maximaal 4 GHz), Intel Graphics Graphics GPU, evenals UHD en 512 GB SSD. Accu Asus TF201-1I020A De kamer heeft een VGA voor video-oproepen, vingerafdruksensor en een Li-ion-accu met 2 cellen die tot 11 uren van het batterijleven verstrekt. De oplossing voor het verbinden van het nieuwe model bestaat uit een USB-Type C 3.1, gratis Wi-Fi en Bluetooth 4.1 (Dual-Band).

Het nieuwe trackpad ZenBook Flip UX370UA S van achteren is verlicht, en de reis tussen toetsen is 1 mm, claimt Asus. Dubbele stereosprekers Asus SonicMaster Premium Harman Kardon zijn gecertificeerd en de laptop heeft een versterker voor maximale audioprestaties.

Aan de software kant ondersteunt Flip UX370UA ZenBook S alle functies van Windows, waaronder 10 Cortana, Windows inkt Windows Hello en stand-by. Ook, Asus Live Update en FlipLock, CyberLink PowerDirector PhotoDirector 5 en 12, Dr. Eye, en USB lader + ICEsound. Andere software van merkgebonden ingesloten omvatten Retailer, HiPost, Smart gebaar, Splendid en synchronisatie Agent WebStorage. Optionele accessoires omvatten laptop Asus Mini Dock, Stylus.

]]>
Accu voor Asus Zenbook UX51VZ Sat, 03 Mar 2018 09:39:34 +0100 http://comunicati.net/comunicati/sport/basket/471783.html http://comunicati.net/comunicati/sport/basket/471783.html dfkmnews dfkmnews Onze eerste indruk als we de Accu voor Asus Zenbook U500 Unboxed was, "Goh, dit ziet er een stuk als de ASUS Zephyrus." De geborstelde metalen afwerking is een spugen beeld van de laatste, met alles van dezelfde afwerking aan de Chrome-logo. Enkele belangrijke verschillen zijn de richting waarin de geborstelde afwerking loopt; de Zephyrus afwerking heeft een 45 ° geborsteld textuur op de bovenste helft van de laptop en een 90 ° textuur loopt verticaal. De Strix is ook gesplitst in het midden door een diagonaal accent, maar de geborsteld metaal bias loopt op 45 ° op beide porties.

Onze enige gripe met de afwerking is dat vingerafdrukken en vlekken gemakkelijk verschijnen na normaal gebruik. Dit is een symptoom alle metalen afwerkingen aanwezig, en de Strix is geen uitzondering. Ten slotte heeft de Strix "Republic of gamers" gedrukt in een subtiele, bijna onopvallende zwarte op de bodem van het deksel, terwijl de Zephyrus heeft gedrukt in het wit.

Evenzo, de Strix heeft een reflecterende chroom rog logo aan de rechterkant van het deksel. Accu voor Asus Zenbook U500V Wanneer het systeem wordt aangedreven, zal de rode LEIDENE verlichting van achter het Chroom voortkomen. Het belangrijkste verschil is het patroon, of liever het gebrek daaraan, dat schijnt door het logo. De led's van de Strix geven een solide licht door het Chroom logo, terwijl het Zephyrus-logo met een pindot patroon schijnt. Sprekend van LEDs, heeft het diagonale accent van Zephyrus een traliewerk waarvan de extra rode verlichting uitzendt; het diagonale accent van de Strix heeft geen verlichting.

De oppervlakte rond de input apparaten is opgebouwd uit plastic, net als op de GL502, maar de geborsteld-en-diagonaal esthetische van het deksel maakt zijn weg hier, als goed. De diagonale rand begint van de hoogste linkerhoek en beëindigt bij de bodem juiste hoek. Boven de diagonaal, het plastic oppervlak is voorzien van een geborsteld textuur, terwijl het oppervlak onder de diagonale rand is glad. Als gevolg hiervan, de vlekken en vingerafdrukken niet opdagen net zo gemakkelijk op de rechterbovenhoek gedeelte van het plastic oppervlak, maar zijn heel prominent op de onderste linker helft.

De Accu voor Asus Zenbook U500VZ is bedoeld om tegemoet te komen aan de massa-markt kopers, zodat u geen extravagante functies vinden achter het display. Het beschikt over een 15,6-inch Full HD (1920x1080) mat IPS display. Dat is het; geen G-Sync-technologie, geen hogere refresh rate, en geen snellere responstijd. ASUS biedt modellen met genoemde functies, maar je zult moeten vork uit extra geld voor hen. U twee extra beeldschermen aansluiten via de HDMI 2,0-poort en de Mini DisplayPort 1,4-uitgang.

De Strix beschikt over een standaard schaar-switch toetsenbord met goed verplaatste toetsen. Bovendien, het toetsenbord bevat een aantal pad, die sommige laptop leveranciers weglaten uit hun 15,6 "modellen. We merkten niets bijzonders over de sleutels; ze zijn comfortabel te typen met, voor het grootste deel. De enige gripe hebben we met dit is de spatiebalk, die is gevormd op een zodanige wijze dat het drukken met je rechterduim kan worden ongemakkelijk. Dit is een kleine Nitpick, echt waar. Accu voor Asus Zenbook UX51 We hebben ook gemerkt dat de bijgewerkte Strix heeft zijn Power-knop los van het toetsenbord in plaats van ingezet als een sleutel op de rechterbovenhoek.

De functietoetsen zijn ingesteld op de volgende: F1 dempt de audio, F2 via F4 aan te passen Media afspelen, F5 schakelt tussen auto en overboost fan modi, F6 zet het scherm om te slapen, F7 en F8 aan te passen helderheid van het display, F9 opent het project menu, F10 schakelt touchpad functionaliteit, F11 zet de Strix om te slapen, en F12 schakelt vliegtuigmodus. Bovendien, het raken van FN plus de pijlen omhoog en omlaag zal aanpassen van het toetsenbord backlight helderheid. Tot slot, FN en NumEnter opent de rekenmachine.

Als je hebt gelezen een van onze vorige Accu voor Asus Zenbook UX51V laptop reviews, zou u vertrouwd zijn met eigen bedrijf rog gaming Center software, die u toestaat om instellingen aan te passen en de middelen te controleren in een oogopslag. Op de hoofdpagina worden statistieken weergegeven, zoals temperaturen, kloksnelheden, opslag gebruik en geheugengebruik.

Het eerste lusje onder gokken centrum lanceert rog Aura kern, die u toestaat om de RGB backlighting gevolgen van het toetsenbord aan te passen. Accu voor Asus Zenbook UX51VZ Er zijn twee modi om uit te kiezen. Alle toetsenbord zet alle sleutels tot een enkele kleur. Van hier, u de kleuren statisch houden, de kleuren toestaan om in en uit te ademen, of door het RGB spectrum te fietsen. Met de modus multi-zone splitst u de kleuren van het toetsenbord in drie secties. U de verlichting van elke sectie aan om het even welke kleur in het RGB spectrum aanpassen terwijl de backlight niveaus statisch houden of hen plaatsen om te ademen.

Gaming Center heeft extra tabbladen voor functies en toepassingen. De ventilator overboost tab schakelt tussen auto en overboost-modus, die CPU en GPU ventilator snelheden aan te passen. Sonic radar overlays een radar in het spel dat u helpt lokaliseren waar geluiden vandaan komen, wat handig is bij het spelen tegen vijanden. Sonic Studio u audio-en opname-instellingen aan te passen. Tenslotte, ziedaar ' te Vlug-Barkas Binnenweg voor GeForce ondervinding voort naar de zitvlak vlak. Extra knoppen in de HUD gaming Center u de rog toets, Windows-toets, en touchpad functionaliteit te schakelen.

]]>
Accu voor Lenovo Thinkpad T400s 2809 Tue, 30 Jan 2018 09:12:34 +0100 http://comunicati.net/comunicati/aziende/tecnologia/467787.html http://comunicati.net/comunicati/aziende/tecnologia/467787.html dfkmnews dfkmnews De Accu voor Lenovo Thinkpad T410s is nog een ander voorbeeld van wat intel's nieuwste CPU-generatie kan doen voor ultrabook prestaties. Deze slanke, knappe converteerbare maakt gehakt van zijn voorganger, en het is een van de snelste ultrabooks we hebben getest met een 8e generatie Intel CPU onder de motorkap. Maar terwijl we onder de indruk van de yoga 920 's looks en quad-core snelheid, het is prijzig voor wat je krijgt.

Naast de strakke, onkieslijke lijnen, de 2-in-1 yoga heeft (net als zijn voorganger) een eye-catching horloge-stijl scharnier, waarmee je buig het display helemaal rond voor Tablet gebruik of tent de laptop voor tafelblad presentaties.

Het scharnier zelf is zo stevig als het is stijlvol, die de yoga 13,3-inch display steady met een minimum van wiebelen.

We testten de $1.350 configuratie van de Accu voor Lenovo Thinkpad T400s 2801 , die wordt geleverd met een Quad-Core 8e generatie Intel Core i7-8550U processor, geïntegreerde Intel HD 620 graphics, 8GB DDR4 2400 RAM, een 256GB Solid-State harde schijf, een 13,3-inch FHD (1920x1080) Touch display, en Lenovo Bluetooth "actieve" pen (meer daarover in een moment).

Nu u altijd scheren $150 uit de yoga 920 's prijs door een downgrade naar een Core i5-8250U CPU en het verliezen van de pen. Aan de andere kant, u besteden zo veel als $2.049 door een verdubbeling van de RAM naar 16gb, upping de SSD opslag tot 1tb, en swapping in een UHD (3840x2160) weer te geven.

De Accu voor Lenovo Thinkpad T400s 2808 's 13,3-inch IPS display is een genot om naar te kijken, wat met zijn 5mm randen op de toppen en zijkanten en de solide kijkhoeken. De bijna centimeter dikke bezel langs de onderkant van het scherm, een overblijfsel van de yoga 910, een nog een beetje een bummer. Het goede nieuws is dat Lenovo heeft de yoga 920 720p webcam verplaatst van de dikkere onderkant bezel, waar hij zat op de oudere 910 model, naar een meer conventionele positie boven het scherm, een verandering die Skype-gebruikers moeten waarderen.

De yoga 920 's 13,3-inch touch display is voorzien van een ultra-dunne bezel, met de webcam zit nu boven het scherm in plaats van hieronder.

Gedetailleerde en scherpe hoewel het kan worden, de yoga 920 's display is niet de helderste die we ooit hebben gezien. Zwengelen van de laptop helderheidinstelling helemaal naar boven heeft ons tot ongeveer 260 neten (of Chinees), slechts iets boven de 250 neten vinden we voldoende voor indoor bekijken. Dat betekent dat het bekijken van de Accu voor Lenovo Thinkpad T400s 2809 's display buiten zou kunnen vereisen sommige loensen, vooral gezien de glanzende afwerking.

De yoga 920 's backlit toetsenbord voelt solide en responsief, met het model van dit jaar biedt een oplossing voor een ontwerp Snafu op de yoga 910: een verkleinwoord rechts-side Shift-toets, die nu is hersteld naar de standaard grootte. (de vier nabijgelegen pijltjestoetsen, die opgeslokt up extra toetsenbord onroerend goed op de 910, hebben afgestaan ruimte terug naar de Shift-toets.)

De yoga 920 's ingebouwde JBL speakers zijn redelijk luid en duidelijk voor zover laptop speakers gaan-geen bas te spreken van (zoals gebruikelijk), maar een eerlijk bedrag van mid-range detail en geen merkbare vervorming met het geluid cranked helemaal naar boven.

Het vorige model in de Accu voor Lenovo Thinkpad T400s 2815 van Lenovo reeks-yoga 910-was geen traag toen het over prestaties kwam, maar slanke en trim Convertible moest voor een dubbel-kern CPU regelen, aangezien een vierling-kern Kaby de spaander van het meer 910 het scheermes-dunne chassis zou gesmolten hebben.

Voor het testen van de levensduur van de batterij van een laptop, we lus een 4k video met behulp van de ingebouwde Windows 10 Films & TV App met het geluid op en het schermhelderheid afgestemd op ongeveer 250 neten.

Het resultaat van de Accu voor Lenovo Thinkpad T400s 2823 : ongeveer 625 minuten, of iets meer dan 10,5 uur. Dat klinkt vrij goed op het eerste gezicht, en het is een score die ongeveer gelijk is aan die van de eerdere yoga 910. Maar onze Yoga 920 batterij drain resultaten vallen enigszins kort van wat de HP Spectre x360 en de Dell XPS 13 te bereiken, die elk packs in een kleinere batterij (60WHr) dan doet de yoga (70WHr).

Wat geeft? Laptop levensduur van de batterij is ingewikkeld om ontleden, want er zijn meer onderlinge afhankelijkheden. De yoga 920 's handrem test aangegeven wat thermische smoren, maar niet aan een slopende graad. De Touch-enabled display kan gedeeltelijk de schuld. Echter, de HP Spectre x360 heeft een touch display, ook, en zowel de yoga en Spectre zijn 2-in-1S, een lastig ontwerp als het gaat om het omgaan met thermen.

Lenovo Quad-Core, Kaby Lake Refresh-Powered yoga 920 snijdt een boete figuur als het kauwt laptop performance benchmarks, terwijl de lange-afstands Cortana microfoons, pen ondersteuning en on-board Dolby Atmos zoet een reeds verleidelijk pakket. Dat gezegd hebbende, kunnen we denken aan ten minste een concurrerende 2-in-1-namelijk de HP Spectre x360-dat we geloven is een betere waarde.

]]>
Accu voor HP ProBook 470 G1 Series Sun, 14 Jan 2018 05:10:11 +0100 http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/ecologia_e_ambiente/465865.html http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/ecologia_e_ambiente/465865.html dfkmnews dfkmnews De Accu voor HP ProBook 450 G1 Series is een hybride laptop met no-compromis te bouwen en veel van de nieuwste componenten.

We zijn met behulp van een high-end versie van de HP Spectre x360. Het kost £1.499, heeft een 8e-gen Intel Core i7 processor, 512GB SSD en een 4k scherm. Voordat je begint te denken dat duur is, de dichtstbijzijnde MacBook Pro Spec kost momenteel £1.919.

De standaard versie van de HP Spectre x360 13 kost £1.299 en heeft een 256GB en Core i5 CPU. Echter, beide hebben een 4k resolutie scherm, die de neiging om een dure upgrade, als het wordt aangeboden op alle.

De nieuwe Accu voor HP ProBook 450 G3 is een beetje meer conventioneel, maar houdt een paar van het ontwerp raakt van het origineel. Het is nu gegoten in een kleur in sommige varianten, en de onze is een milde Rose gouden schaduw. De originele donkere en heldere-goud tweekleurig uiterlijk is beschikbaar voor degenen die na iets meer in het oog springende, dat wel.

Net 13,6 mm dik en 1.26 kg, de HP Spectre x360 13 is zeer licht. Aangezien het een smalle het schermrand heeft, is de voetafdruk ook beduidend kleiner dan dat van sommige oudere 13in laptops.

Zoals je zou hopen voor de prijs, is er minimaal Flex aan alle panelen-hoewel er een beetje meer te geven aan het deksel dan een MacBook. Afgezien van het glas van het scherm, de schelp is all-aluminium. Het ziet er geweldig uit en voelt duur.

HP-specifieke onderdelen op te merken over het ontwerp bij het afwegen van deze tegen de Accu voor HP ProBook 455 G0 Series omvatten de funky patroon boven het toetsenbord, dat deel uitmaakt van de warmte-verspreiding systeem, de tamelijk scherpe toetsenbord toetsen en de hoeken aan de achterkant van de laptop s IDES.

Toen we voor het eerst opende de HP Spectre x360 13 we laten een zucht van opluchting. In tegenstelling tot de originele Spectre en apple's nieuwste MacBooks, hoeft u niet te maken met USB-C-poorten alleen.

Er zijn twee uitstekende Thunderbolt 3,0 USB-C poorten aan de rechterkant, maar je krijgt ook een full-size USB 3,1 poort naar links. U hoeft niet naar een adapter of nieuwe kabel te vinden alleen maar aan te sluiten op uw USB 3,0 externe harde schijf of een USB-stick.

De Accu voor HP ProBook 455 G1 Series heeft een typische ultrabook toetsenbord stijl. De belangrijkste actie is licht en luchtig, en typen is comfortabel, zolang je niet getrouwd om een vlezige sleutel voelen.

Er zijn een paar toetsenbord wijzigingen die een weinig tijd kunnen vergen om aan aan te passen, als hoe de normale sleutels eigenlijk verlaten een weinig worden gerangeerd om in een kolom van functiesleutels te passen die niet konden worden gepropt-in hierboven. Het duurt een beetje beddengoed-in, maar we zijn niet van plan om de HP Spectre x360 13 markeren voor wat is weinig meer dan een spier geheugen Blip.

Het toetsenbord heeft ook een backlight, hoewel het slechts een enkel niveau van intensiteit heeft. We willen graag ten minste een paar te zien op deze prijs.

Hieronder zit een zeer lange, vrij grote trackpad. Het heeft een getextureerde glazen oppervlak en geïntegreerde knoppen. Terwijl een solide, hoge kwaliteit pad, doen we de voorkeur aan die van de yoga 920 en apple's MacBook Pro. Een fee High-Resistance actie maakt snelle dubbele klikken iets meer arbeid dan de beste. Dat gezegd hebbende, op dit punt van trackpad competentie zijn we in zeer subjectieve grondgebied dus zien of u een spel in persoon als je kieskeurig over je pads.

Topping uit de Accu voor HP ProBook 470 G0 Series 's van hoge kwaliteit, als nota heel perfect, ingangen, is er een vingerafdruk scanner aan de zijkant. Het is een van de beste die we hebben gebruikt op een Windows-laptop, inloggen snel en meestal werkt elke keer. Het duurt slechts een tijdje om te wennen aan haar positie als het op de rand, niet door het trackpad. Je gebruikt het "blind".

De HP Spectre x360 13 heeft ook Face Unlock, met behulp van een IR-camera in plaats van alleen een webcam. Het werkt ook goed, krijgt u ingelogd binnen een seconde of zo, zelfs als je de laptop met een laag niveau binnenshuis verlichting gebruikt. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat het scherm is in de juiste hoek.

De Accu voor HP ProBook 470 G1 Series heeft een 60Wh batterij en, zoals met elke laptop als deze, het is opgesloten in het frame: niet gemakkelijk vervangbaar. Batterijprestaties daadwerkelijk overladen eigen vordering van hp's volgens onze testen.

HP zegt dat het zal duren voor 10 uur, of 8 uur 45 minuten van Full HD-video. In onze looping video test, het afspelen van een lus film op 120cd/m helderheid, het duurt 10 uur 32 minuten. HP levert op zijn beloften, en dit is ongeveer een uur en een half langer dan het oorspronkelijke spook. Om uit te leggen het verschil tussen onze resultaten en hp's, de fabrikant tests op een helderder 150cd/m.

Accu voor HP K104

Echter, het is nog steeds goed geslagen door de Lenovo yoga 920, die duurt zes uur langer. Zijn ' te reusachtig groot verschil, en men niet uitsluitend voorzien tegen zorgzaam vermogen regie zoals naar de Lenovo heeft te grotere 70Wh unit. De 4k-scherm neemt duidelijk zijn tol op de batterij, dat wel.

Afwerking met de Spectre x360 13 's speakers, zijn er drivers aan elke kant van de laptop het onderste paneel. Volume en duidelijkheid zijn goed, en een graad van mid-range aanwezigheid stopt ze klinken te dun of hard. Er is geen echte bas, hoewel, waardoor kick drums klinken zwak. Toch, het is niet een slechte prestatie voor een laptop dit dun.

]]>
Accu Asus F301 Hoge kwaliteit Sat, 06 Jan 2018 08:44:15 +0100 http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/partiti/democratici_di_sinistra/464945.html http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/partiti/democratici_di_sinistra/464945.html dfkmnews dfkmnews De regelmatige updates van Microsoft en de toevoegingen aan zijn gamma van oppervlakte apparaten verstrekt overvloed van aansporing voor zijn OEM partners om hun eigen hybride laptop/Tablet producten te verfrissen. De nieuwste versie van de Accu Asus F301 biedt een goed alternatief voor de oppervlakte Pro bereik voor zakelijke gebruikers die behoefte hebben aan een veelzijdig en betaalbaar apparaat dat kan functioneren als zowel een laptop en een Tablet.

De 12,6-inch transformator Pro T304UA maakt een goede eerste indruk, met de Tablet en gebundeld toetsenbord al magnetisch verbonden en tillen gemakkelijk uit de doos met een gecombineerd gewicht van slechts 1.18 kg. Er is een stylus ook opgenomen, terwijl Microsoft Surface Pro biedt alleen een toetsenbord en Stylus als optionele extra's.

De primaire Tablet sectie maatregelen slechts 8,8 mm dik, en is gehuisvest in een stevige aluminium behuizing die een goede bescherming biedt wanneer u op reis bent. De Tablet weegt 800g op zijn eigen, dat is een beetje zwaarder dan sommige van haar rivalen-met inbegrip van de iets grotere 12,9-inch iPad Pro-en je niet echt houden in een hand voor zeer lang.

Er is een verstelbare tand ingebouwd in het achterpaneel dus het is gemakkelijk om de Accu Asus F301U Tablet staan op zijn eigen wanneer je moet. De tand ondersteunt 155 graden van reizen, tot een maximum van (bijna-horizontale) 170 graden.

Het bovenste paneel van het toetsenbord is ook gemaakt van aluminium, dat extra bescherming biedt wanneer het scherm wordt gevouwen over het toetsenbord. Het geeft ook het toetsenbord een steviger, meer responsieve voelen dan de slimline toetsenborden gebruikt door een aantal van de transformator Pro's rivalen, en is zeer geschikt voor het typen op snelheid in Word of Excel als je op de weg. De magnetische connectoren grip het toetsenbord stevig en maken het een simpele zaak om snel line it up en bevestig het aan de Tablet als je nodig hebt om aan de slag aan het werk. Er is zelfs een beetje stof mouw op het toetsenbord om de stylus op zijn plaats te houden.

Accu Asus F401A omvat een USB-C-poort, samen met een full-size HDMI-poort en een USB-3,0-poort, zodat u niet hoeft te extra kabels of adapters rond te dragen wanneer je op reis bent. Er is ook een microSD-sleuf voor het snel toevoegen van wat extra opslagruimte. Onze enige kleine klacht is dat de compacte stereo speakers zijn niet bijzonder luid, zodat de 3,5 mm audio-aansluiting kan komen in het spel voor een koptelefoon of een set van externe luidsprekers.

Er zijn twee versies van de transformator Pro T304UA momenteel beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, vanaf £999,17 (ex. BTW, of £1.199 incl. BTW) voor een model met Windows 10 Pro draait op een 2,5 GHz Intel Core i5-7200U processor, samen met 8GB RAM en een 256GB SSD (244GB beschikbaar voor de gebruiker).

Accu Asus F401 heeft al bijgewerkt sommige van haar andere laptops, zoals de ZenBook Deluxe, met intel's nieuwste 8e generatie processors, maar heeft nog niet aangekondigd een soortgelijke update voor de transformator Pro bereik. Helaas, ASUS website heeft de neiging om minder dan specifiek over bepaalde functies, dus het is zeker de moeite waard de bevestiging van de prijs en de specificatie van elk model voor het kopen-vooral omdat er geen User-upgradeopties, zelfs voor RAM en SSD.

De geïntegreerde HD graphics van de Accu Asus F401U is vrij bescheiden, maar nog steeds beheerd een Score van 36.5 fps bij het uitvoeren van de Cinebench R15 OpenGL-test, dus het moet zeker in staat zijn om presentaties en enkele eenvoudige foto-of video-editing handvat-en eventueel zelfs een aantal Off-Duty gaming actie ook. De enige echte teleurstelling hier is dat de Solid-State Drive is enigszins traag: leessnelheid was relatief bescheiden, gerapporteerd op 555MB/s door de Atto Disk benchmark, maar dat bleek te zijn het hoogtepunt, zoals schrijfsnelheid kwam op slechts 260MB/s-een prestatieniveau dat kan worden aangevochten door een goede harde schijf.

We hebben ook gemerkt, met enige bezorgdheid, dat Accu Asus F501A angstvallig vermijdt elke vermelding van de levensduur van de batterij op haar website. Gelukkig, de transformator Pro's aantrekkelijke display konden we de helderheid van het scherm te verlagen tot slechts 40 procent, terwijl nog steeds het leveren van een goede beeldkwaliteit voor het bekijken van streaming video van de BBC iPlayer. Met deze instelling, de transformator Pro duurde 6 uur 45 minuten bij het uitvoeren van iPlayer via Wi-Fi. Minder intensief gebruik moet u toelaten om dat te duwen dicht bij een volledige acht uur werkdag, zodat de transformator Pro kan nog steeds verdienen haar te houden op de weg.

Levensduur van de batterij en de prestaties van de Solid-state drive zowel laat ruimte voor verbetering, maar de transformator Pro T304UA is nog steeds een aantrekkelijke optie voor zakelijke reizigers. Zijn lichtgewicht, stevig ontwerp is zeker goed geschikt aan het leven op de weg, en terwijl het geen high-end uitvoerder is kan het nog Microsoft Office en andere productiviteits apps volkomen goed behandelen. De aantrekkelijke display is een bijzondere kracht, en goed geschikt voor surfen op het web en streaming video, terwijl de opneming van zowel toetsenbord en Stylus zonder extra kosten betekent dat de transformator Pro biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding als je op een krap budget.

https://www.langmanual.com/post/2607858

http://www.generaccion.com/usuarios/422459/hoge-prestaties-accu-asus-x401

]]>
Laptop Accu voor HP 718757-001 Fri, 05 Jan 2018 07:57:49 +0100 http://comunicati.net/comunicati/sport/tennis/464828.html http://comunicati.net/comunicati/sport/tennis/464828.html dfkmnews dfkmnews De Accu HP 718755-001 is hp's mid-tier 15-inch Convertible laptop, die zit onder de Spectre x360 dat beschikbaar is in 15 en 13 inch maten. Als converteerbare, het heeft een 360-graden scharnier die u toelaat om het te gebruiken in verschillende modi, zoals een Tablet, een tent, een stand of gewoon een standaard laptop. Het is soms handig om converteerbare functionaliteit hebben, maar op dit formaat, met behulp van het systeem als een Tablet is een beetje moeilijk, dus je zult waarschijnlijk vasthouden aan de laptop-modus voor het grootste deel.

Het scherm is een typische 15,6-inch 1080p IPS LCD-touchscreen, en er is een standaardbereik van configureerbare hardware: 8GB tot 16gb van DDR4 RAM, 256GB tot 1tb ssd's plus 1tb harde schijven, en een vrij kleine 55,8 WH batterij (meer daarover later). De processor, in de AMD-model althans, is een Ryzen 5 2500U zonder extra discrete graphics.

Als u kiest voor de Accu HP 718756-001 Intel-variant heb je de keuze tussen een Core i5-8250U of Core i7-8550U, hetzij met of zonder discrete NVIDIA GeForce MX150 graphics. Dit is een typische hardware combinatie voor 15-inch laptops, en het zal blijven de belangrijkste concurrent voor Ryzen Mobile met zijn krachtige geïntegreerde graphics in deze vormfactor. Helaas, HP heeft mij niet voorzien van de Intel-model, dus ik heb geen gegevens voor deze moderne discrete GPU combinatie gewoon nog niet.

En een kort briefje over de prijs, de basis Intel model is momenteel beschikbaar voor $700, terwijl de Ryzen mobiele variant kost $750. Als je na de Intel + MX150 combo, dat zal u terug $800 voor anderszins gelijkwaardige hardware, waardoor Ryzen Mobile een beetje goedkoper.

Terwijl de Accu HP 718757-001 is niet een top-tier laptop prijs verstandig, de bouwkwaliteit is uitstekend. In veel opzichten rivalen het spook, hp's super slanke 13-inch notebook, die ik echt leuk vond toen ik het een tijdje terug herzien. HP heeft gebruik gemaakt van een combinatie van metaal op de meeste oppervlakken met een subtiele bruine tint, samen met de glanzende glas bescherming van de display en grijs-afgezwakt toetsenbord en trackpad. Wanneer in paren gerangschikt met minimalistische branding zoals het nieuwe embleem van PK en de subtiele tekst van de afgunst, kijkt deze laptop groot en voelt stevig.

Ondanks de grootte en het gewicht van de display assemblage, de 360-scharnier is sterk en laat vloeiende beweging. Ik hou van heerlijk slanke randen op laptops, maar HP heeft niet helemaal genageld het op de afgunst Accu HP 740005-121 zoals ze deden met de Spectre x360.

Het voelt alsof er een beetje verspilde ruimte hier, hoewel ik denk dat HP heeft een paar zoete bonussen te bieden voor degenen die vork uit meer geld voor de Spectre x360. Een ding HP past in de randen is een Windows hello camera voor een snelle gezichtsherkenning, die als een snelle opzij lijkt te worden steeds sneller en nauwkeuriger elke keer als ik de tech gebruiken op een nieuw apparaat.

De Accu HP 740722-001 omvat bang & Olufsen speakers, net als vele andere HP laptops. Bang & Olufsen staan bekend voor het maken van high-end speaker systemen, dus het lijkt me altijd zo vreemd dat ze hun merk op crappy laptop speakers als deze. Serieus, deze speakers zijn niet goed, en het geluid nog erger (als dat mogelijk is) wanneer u de bang & Olufsen ervaring software-instelling uit te schakelen.

Op een heel andere nota, het toetsenbord op deze laptop is zeer vergelijkbaar met het toetsenbord van de Spectre. Met andere woorden, is het uitstekend, met een stevige, Clicky reactie die zelden op slanke ultraportable toetsenborden wordt gezien. Reisafstand is geweldig, het is een 15-inch laptop, zodat u ook een numpad te krijgen, en de lay-out is over het algemeen goed. Mijn enige echte klacht hier zijn de Half-Height pijltjestoetsen.

Verrassend, het trackpad op deze laptop is niet zo goed, zou ik waarschijnlijk zeggen dat het onder het gemiddelde voor deze klasse. Vorige Accu HP 718678-421 laptops die ik heb gebruikt hebben een fatsoenlijke trackpad, vandaar de verrassing hier, maar ik zou niet zeggen dat het onbruikbaar of iets.

Om te beginnen, er is niets inherent mis over de tech hier gebruikt: Ik heb veel gezien van 15,6-inch 1080p IPS lcd's die goed presteren. Dit paneel heeft een goede kijkhoeken en een fatsoenlijk genoeg resolutie, dus ik denk dat is iets. Jammer genoeg, niettemin, is de helderheid zeer zwak met een piek output van enkel 217 neten, ver onder norm. Contrast is goed in 1500:1, maar dat is niet veel waard wanneer het display zelf niet kan krijgen dat helder.

Zoals voor kleurprestaties, de Envy x360 doet een redelijke baan in grijswaarden, met een respectabele kleurtemperatuur net onder wat nauwkeurig is, en oke maar niet vreselijke Delta E waarden. Echter, het scherm kan alleen de uitgang van 67 procent van het sRGB-spectrum, dat is zeer slecht en leidt tot gedempte, onderverzadigde kleuren. Hitting 100% sRGB is standaard deze dagen in alle, maar de goedkoopste van de panelen, en zonder deze functie is er geen manier een Schepper zou overwegen het gebruik ervan.

Je zou al geraden, maar het ontbreken van een goede sRGB reproductie leidt tot verschrikkelijke Delta E gemiddelden in verzadiging en ColorChecker tests. En helaas als de problemen zijn grotendeels neer op sRGB dekking, het is niet iets dat kan worden aangepakt door middel van kalibratie.

]]>
Accu HP TPN-Q161 2600mAh 14.8V Wed, 03 Jan 2018 08:43:55 +0100 http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/partiti/radicali/464579.html http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/partiti/radicali/464579.html dfkmnews dfkmnews De Accu HP kio4 is een 13-inch high-end converteerbare tablet Ultrabook die plaatsvindt in een subtiel gestructureerde grijs/koperen ontwerp shell. Het is bedoeld voor Office/multimedia te gebruiken met de steun van een solide Quad i5 Kaby Lake-R, 8GB RAM en een snelle dedicated SSD van 256 GB, alle gedomineerd door een mooie Full HD IPS roterende touch screen bekleed met gorilla glas voor robuustheid. Voeg daarbij een trendy aansluiting toe met twee USB-type Thunderbolt 3, een vingerafdruklezer en compacte metingen op een massief aluminium omhulsel. Het wordt weergegeven op minder dan 1260 euro (code HAPPY10 tot 4/01/2018).

Nieuwe PK Accu HP TPN-Q158 verschilt niet fundamenteel van zijn voorganger (13-AC). HP is altijd omringt met een aluminium legering op de gehele romp met een onberispelijke niveau van afwerking. De esthetische herontwerp is subtiel en vooral betrekking op de achterzijde op het scharnier niveau dat een hoekige structuur in tegenstelling tot de rounder Profiel van de oudere generatie heeft. We zijn blij om het originele ontwerp combineren van een saai grijs grijs romp en raakt van koperen roos te vinden. De knoppen aan de zijkant hebben een piramidevorm voor hun deel. Met zijn mooie finesse (13,6 mm) en zijn backlit toetsenbord, elegantie is op het rendez-vous met behoud van een zekere soberheid kan verheugen op het grootste aantal.

Het scharniermechanisme is ook lichtjes herzien om geoptimaliseerde weerstand te verstrekken om alle wijzen van gebruik soepel te ruilen. Accu HP TPN-Q162 Omdat de eigenaardigheid van zijn x360 configuratie in zijn roterende scharnieren bij 360 graden wordt gevonden die het scherm toestaan om aan beide kanten van de basis voor traditioneel gebruik, in computer wijze, of origineler, in tent wijze, ezel of Tablet over te schakelen.

Achter een volledig onschadelijk uiterlijk, de Accu HP TPN-Q159 verbergt een goed niveau van prestaties toegestaan door de laatste generatie Quad Core i5 Low-Power consumptie (Kaby Lake Refresh) ondersteund door 8GB RAM. Dit duo is perfect comfortabel met Office en multimedia taken, waaronder surfen op het Internet, video afspelen, kantoorwerk of fotobewerking (Photoshop, Lightroom). Het kan ook aan te pakken andere iets meer veeleisende missies (Adobe Premiere) in redelijke proporties. Bovendien zullen de multitaskers alle vloeiendheid nodig hebben om lusjes op het web en de actieve toepassingen te vermenigvuldigen.

Zonder een dedicated grafische kaart, kan de Ultrabook nog steeds rekenen op de UHD 620 chip ingebouwd in de processor om een minimum van spelen te garanderen. Geschat op de hoogte van een GeForce 920M, zal het mogelijk een aantal occasionele spelers om een aantal low-veeleisende titels te lanceren in Full HD met een mooie vloeibaarheid.

Een ander hoogtepunt van deze Accu HP TPN-Q160 , de 256 GB dedicated SSD (NVME) zorgt voor een perfecte responsiviteit van het systeem. Globaal stiller, robuust en energie-efficiënt dan een mechanische schijf, staat het Vensters toe om een opmerkelijk niveau van vloeibaarheid met korte ladingstijden en een latentie-vrije uitvoering te bereiken. Nochtans, zal zijn opslagcapaciteit van 256 GB niet al uw bibliotheek kunnen bevatten. U zult dan aan een externe of online oplossing moeten draaien om al uw verslagen beschikbaar te houden.

Voor zover het scherm is, heeft Accu HP TPN-Q161 gebruikt grote manieren om het te beschermen tegen een hoge impact resistente Corning gorilla glas. Zijn volledige definitie HD (1920 x 1080 px) maakt beschikbaar een gezonde vertonings dichtheid om de vertoning of de mening in de beste voorwaarden te moduleren uw inhoud in hoge definitie. Bovendien, het glanzende oppervlak (Gorilla glas en tactiele kracht) onthult zeer rijke kleuren, zelfs als het zichtbaarheid in het licht milieu moeilijk maakt, terwijl de IPS slab opent de hoeken van het gezichtsvermogen.

De Ultrabook begint aan een bevredigende verbinding waardoor de komende jaren sereen te overwegen. Er zijn twee USB-type poorten met Thunderbolt 3-ondersteuning, een standaard USB 3,1-poort en een hoofdtelefoonaansluiting. De terugkeer van de kaartlezer is gunstig, zelfs als het de microSD-formaat. De rechterkant van de Ultrabook ook gastheren een vingerafdruklezer die gemakshalve voor converteerbaar gebruik evenals een volumeknoop wordt geplaatst. De draadloze modules zijn van de nieuwste generatie (WiFi AC en Bluetooth 4,2).

https://hacknote.jp/archives/32558/

https://www.langmanual.com/post/2549326

]]>
Accu HP 807611-131 Mon, 11 Dec 2017 07:30:44 +0100 http://comunicati.net/comunicati/aziende/informatica/information_technology/462165.html http://comunicati.net/comunicati/aziende/informatica/information_technology/462165.html dfkmnews dfkmnews De Accu HP 807957-001 heeft voor het eerst in twee jaar een update gekregen, wat heeft geleid tot een strakke, compacte behuizing met dunne schermranden. Het ips-scherm is niet verkeerd, maar is helaas wel voorzien van een spiegelende afwerking. De nieuwe quadcore-i5 is snel en de accuduur bedraagt tien uur tijdens browsen en elf uur bij videokijken. We missen helaas wel een volledige sd-kaartlezer en de usb-c-aansluitingen zijn verwarrend, doordat alleen de rechter een hubje ondersteunt.

Onder de Envy-typenaam bouwt HP al geruime tijd ultrabooks, waarvan de vorige 13"-incarnatie al sinds 2015 meedraait. Die laptop begint er ondertussen oubollig uit te zien en er is dan ook nog weinig om jaloers op te zijn. Met de 2017-versie geeft HP het uiterlijk van de Envy 13 een opfrisbeurt en levert het de laptop met de achtste generatie quadcoreprocessors. De geteste uitvoering is al voor negenhonderd euro te krijgen en daarvoor heb je een 13,3"-laptop met i5-8250U-processor, 8GB geheugen en een 256GB-ssd. Kan de nieuwe Envy 13 daarmee zijn naam weer eer aandoen?

HP heeft de Accu HP 807956-001 in een nieuw jasje gestoken en dat maakt een behoorlijk verschil met de oude Envy 13. Die had meer afgeronde hoeken, was wat dikker en vooral breder. De nieuwe Envy 13 is bedacht rond de stijlregels van 2017: met strakke lijnen, dunne schermranden en natuurlijk een zo dun mogelijke behuizing. Dat leidt tot een aantrekkelijk ogende laptop, die stevig, maar ook wat zwaar aanvoelt. In vergelijking met de oude Envy 13 klopt dat gevoel; de nieuwe weegt 1331 gram, terwijl de oude Envy 1249 gram woog en ook groter was. Toch is 1,3 kilogram geen hoog gewicht en zegt dat gevoel meer over hoe verwend we zijn geraakt met lichte laptops dan over het apparaat zelf.

Accu HP 807611-131 (2017)Het metaal van de behuizing doet goede zaken voor de stevigheid, al zijn er wel plekken waar de behuizing wat makkelijk meegeeft. Dat merk je bijvoorbeeld middenop, boven de F7-toets en op de achterkant van het scherm ter hoogte van het HP-logo. Dat zijn normaal gesproken geen plekken waar druk op komt te staan, dus dat kunnen we HP vergeven. Als je het scherm openklapt, komt de laptop een minuscuul stukje omhoog, doordat het op de rubbertjes op de onderrand van het scherm leunt. Het scherm kan dat gewicht makkelijk dragen; als we op de behuizing drukken, veren de rubbertjes in, maar geeft het scharnier geen krimp.

De Envy 13 is een vrij dunne laptop en daarom is er weinig ruimte voor aansluitingen aan de zijkant. Gelukkig heeft Accu HP 807611-141 nog twee gewone usb-aansluitingen laten zitten en ook aan weerszijden voor usb-c-aansluitingen gezorgd. Bij die aansluitingen staan bliksemschichtjes, wat doet vermoeden dat er ondersteuning is voor Thunderbolt 3.0, maar dat blijkt niet het geval. Opladen met behulp van een usb-c-lader lukte ook al niet, dus het lijkt erop dat de markering alleen aangeeft dat je die poorten kunt gebruiken om randapparatuur op te laden.

Wil je dingen als externe schermen aansluiten, dan zul je zelf voor een usb-c-hubje moeten zorgen, want dat levert Accu HP 807611-831 er niet bij. Je zult bovendien de rechter-usb-c-aansluting moeten gebruiken, want de linker bleek niet met ons testhubje te werken. De kaartlezer, eveneens aan de linkerkant, ondersteunt micro-sd en hoewel we het fijn vinden dat er in ieder geval een kaartlezer aanwezig is, hadden we liever een full-size sd-lezer gezien.

De nieuwe Accu HP 807611-421 is een stuk smaller dan de oude, maar het toetsenbord loopt van rand tot rand, waardoor het ongeveer hetzelfde formaat heeft gehouden. HP heeft ervoor gekozen om de home-, page-up-, page-down- en endknoppen aparte toetsen te geven. Dat is handig als je vaak navigeert met het toetsenbord, maar wel even wennen als je blind typt, omdat de backspace- en entertoets niet doorlopen tot aan de rand van het toetsenbord.

Accu voor HP 807957-001

De vrij grote 'grille' tussen scherm en toetsenbord heeft tot gevolg dat het toetsenbord omlaag is geschoven en er weinig ruimte overblijft om aan weerszijden van de touchpad met je handen te steunen. Heb je grote handen, dan tikt de Envy 13 waarschijnlijk niet zo prettig. Zoals je voor dit geld mag verwachten, is het toetsenbord voorzien van achtergrondverlichting, met twee standen: aan en uit. Iets dimmen is er dus niet bij en het kan daardoor te fel zijn in een donkere omgeving. Het oppervlak van de toetsen is vlak en er is niet bijzonder veel travel aanwezig, maar ze geven wel duidelijke feedback.

Voor de touchpad is dankzij het omlaag geschoven toetsenbord ook weinig ruimte over, waardoor die relatief klein is. Op het formaat na valt er prima mee te werken. Het oppervlak is van glas en hij volgt je vingers zonder problemen.

http://farmingfunda.com/articles/1306/accu-hp-255-g4-100-beste-service

http://ulog.u.nosv.org/item/kopenaccu/1512973087

https://tablo.io/kopenaccu/hp-246-g4-laptop-accu-41wh-14-dot-6v

]]>
Accu HP Pavilion g7t Sun, 10 Dec 2017 09:42:50 +0100 http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/regioni/varie/462094.html http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/regioni/varie/462094.html dfkmnews dfkmnews We waren een beetje teleurgesteld door de levensduur van de batterij van de Accu HP Pavilion g4 Convertible laptop toen we de machine getest aan het eind van vorige maand. De machine, aangedreven door de nieuwste Raven Ridge Apu van AMD, was niet in staat om dezelfde uithoudingsvermogen te leveren als een Acer Swift 3 met intel's bijna-als-nieuwe Core i5-8250U CPU en nvidia's GeForce MX150 discrete graphics. Wij poogden om verschillende schermgrootte van de batterij vergelijking te verwijderen en waren nog verlaten met een in verwarring brengende rekening van de levensduur van hp's. Nu laptop mag heeft getest versies van de Envy x360 Bearing AMD en Intel-processors tegen elkaar. Het goede nieuws, als het kan worden genoemd, is dat de levensduur van de batterij in beide machines is ongeveer net zo teleurstellend.

Laptop Magazine waargenomen net onder zes uur van de levensduur van de batterij met de Intel Core i5-8250U (vijf uur en 49 minuten), terwijl de AMD-Powered unit duurde slechts vijf uur en 11 minuten. Beide resultaten zijn lager dan de cijfers van de outfit waargenomen uit concurrerende modellen, wat suggereert dat onvolwassen firmware en bestuurders kunnen delen een deel van de schuld voor de onder-gemiddelde runtime tussen de afspraken met het stopcontact. Terwijl de Intel machine nog steeds gewonnen uit, de resultaten te lenen geloof aan het idee dat de uitvoering van de Ryzen 5 2500U in de Accu HP Pavilion g6 kan meer de schuld van de korte termijn dan elke inherente fout met de AMD-processor zelf. We zagen een veel grotere kloof in de levensduur van de batterij over machines van verschillende leveranciers.

Andere verschillen tussen de systemen die laptop mag getest hebben kunnen hebben bijgedragen aan de kloof tussen hun resultaten. De publicatie merkt op dat de AMD en Intel machines werden uitgerust met verschillende schermen, zowel het aanbieden van sub-par kleurbereik dekking. Het scherm in de AMD-model had inferieure helderheid om mee te gaan met zijn beperkte kleurbereik, een inconsistentie dat lijkt verontrustend wijdverbreid gezien het dat onze afgunst gemakkelijk kan zijn 220-nit opgegeven maximale helderheid hit. Accu HP Pavilion g6t De AMD en Intel machines droegen verschillende exterieur afwerkingen, ook, hoewel we denken dat was niet een factor die bijdraagt aan de levensduur van de batterij.

Uiteindelijk, deze resultaten suggereren dat de evaluatie van de levensduur van de batterij van mobiele machines aangedreven door de Raven Ridge Ryzens van AMD gaat meer dan een steekproefgrootte van een te nemen. Gelukkig, AMD telt andere bouwers zoals Acer, Dell, en Lenovo onder haar productie partners. Stay tuned voor meer informatie in de toekomst.

HP heeft onthuld een van de eerste 2-in-1 Windows 10 laptops met arm architectuur op de Snapdragon tech Summit. Qualcomm en Microsoft kondigde aan dat Accu HP Pavilion g7 zou een van de eerste om een Windows te lanceren 10 arm PC met Snapdragon 835 CPU op Computex 2017. Nu Qualcomm, HP, ASUS en Microsoft hebben getoond uit het nieuwe ras van altijd aangesloten pc's voor de eerste keer.

Het nieuwe ras van altijd aangesloten Windows 10 laptops zijn de eerste gebaseerd op Snapdragon 835 processors. Snapdragon cpu's waren ooit net processors voor mobiele telefoons, maar Qualcomm het partnerschap met Microsoft heeft de arm architectuur uitgebreid tot hybride Windows 10 laptops voor de eerste keer.

Het grote idee is dat de nieuwe arm architectuur zal de Snapdragon laptops duurzamere Accu HP Pavilion g7t batterijen die kunnen oplopen tot 20-30 uur zonder een aanvulling te geven. Microsoft's Mr Megson verklaarde: "als je eenmaal begint met het gebruik van deze nieuwe categorie van pc's die direct op, altijd verbonden met een week van de levensduur van de batterij en de volledige Windows 10 ervaring, kun je echt het gevoel wat een grote verschuiving zal dit voor de consument"

De Envy x2 is een van de eerste arm Windows 10 laptops die HP onthuld op de Snapdragon tech Summit. De andere arm Windows 10 PC tentoongesteld op de top was de ASUS NovaGo. Zowel de x2 en NovaGo zijn hybride 2-in-1 1 laptops en tabletten, en u losmaken van de x2 toetsenbord om over te schakelen naar de Tablet.

De Accu HP Pavilion g7x is een slanke en lichtgewicht Tablet. De laptop wordt geleverd met een toetsenbord deksel geval dat ook fungeert als backstand. Globaal, heeft x2 een schoon en scherp chassisontwerp dat aan de lijn van het spook van hp's van laptops vergelijkbaar is.

Natuurlijk, de Envy x2 heeft een Snapdragon 835 processor veel hetzelfde als veel Android handsets. Met betrekking tot de andere specificaties, x2 bevat acht GB RAM en 256 GB opslag. De x2 heeft een 12,3-inch display met 1920 x 1280 resolutie, die de NovaGo 1920 x 1080 resolutie verduistert. Plus het bevat ook 13 Megapixel en vijf Megapixel achter-en voorste camera's.

Accu voor Compaq Presario CQ42

Een ander ding om op te merken over de HP Envy x2 is dat het wordt geleverd met Windows 10 s. Windows 10 s niet draaien volledige desktop apps die niet in de Microsoft Store. Echter, de x2 is uitbreidbaar tot Windows 10 Pro. Er is ook een win 10 Pro upgrade aanbieding voor Windows 10 s tot 31 maart 2018.

Het blijft onduidelijk wat de RRP zal worden voor de Envy x2. Echter, de NovaGo zal beschikbaar zijn op $599. Als zodanig zal de x2 waarschijnlijk een soortgelijke RRP op die laptop.

HP zal de lancering van de Envy x2 in het voorjaar 2018. Globaal, is het geen bijzonder hoge specificatie laptop. Echter, met een verwachte 20-uur batterij en X16 modem de x2 zal een duurzame batterij en een grote connectiviteit.

  1. Accu HP mu09 http://www.kopenaccu.com/hp-mu09.html
  2. Accu HP mu09xl http://www.kopenaccu.com/hp-mu09xl.html

 

]]>
Accu HP el04xl Kopen Lage Prijs Tue, 28 Nov 2017 04:12:50 +0100 http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/partiti/forza_italia/460904.html http://comunicati.net/comunicati/societa_civile/partiti/forza_italia/460904.html dfkmnews dfkmnews Accu HP hstnn-ob80 lijn is niet precies bekend om te doen alsof iets is het niet. Het zit onder de Spectre lijn, en het zou moeten zijn. Maar de nieuwste incarnatie van Envy betekent nog minder compromissen en een daaruit voortvloeiende computer die gaat geven u veel voor wat je zult betalen.

Dit is niet uw vader afgunst. Het aluminium/magnesium chassis geeft een Premium feel. De specs geven u near-Premium prestaties. En de opties geven u een prijs punt dat uw portefeuille zal passen.

Envy blijft een vrij breed assortiment voor HP. De onderkant loopt $879, en je alles Jack dingen de weg tot $2.129 als je wilt een beetje dom over opslagruimte te krijgen.

We testten de tweede van de vijf lagen van Accu HP hstnn-ob81 , die landt op een perfect resonable $1.049. En, eigenlijk, dat de hoogste prijs is een beetje een outlier als gevolg van een 1tb SSD. Dus je bent echt op zoek naar een $500 schommel tussen de modellen.

De 2017 Accu HP hstnn-xb80 is een iteratieve stap van het model van vorig jaar, en vrij veel in de juiste richtingen. Het chassis is een mix van gestempeld aluminium en gegoten magnesium, en het ziet en voelt geweldig. De toetsen hebben een goede 1,3 mm van de reis, dus je echt pond op hen. Hp's voegde ook een Home Row aan de rechterkant van het toetsenbord.

Alles is afgeslankt naar beneden, ook. Kleinere randen op het display evenals het chassis, en de hele zaak heeft een kleinere voetafdruk van vorig jaar met ongeveer een volle centimeter. Het is comfortabel om te gebruiken op een tafel (ik hou van de lichte hoek van het toetsenbord zit op wanneer het scherm wordt geopend, samen met de rubberen voet (been?) dat de breedte van het lichaam loopt. Alles blijft waar het zou moeten. Een gewicht van iets minder dan 3 pond is ongeveer wat je zou verwachten voor dit soort dingen, ook.

De FHD Touch display ik ben het testen is goed genoeg in de resolutie afdeling, en onthoud dat je springen tot UHD als je wilt. Accu HP el04 Poorten voor dagen-een paar USB 3,0, twee USB-C, 3,5 mm audio, en microSD-kaartlezer. Dat is helemaal niet slecht in iets dat 13.95 mm dun. Levensduur van de batterij wordt geciteerd als ongeveer 14 uur, en als je niet duwen dingen om de limiet dat is niet een slechte schatting op alle. De speakers zijn goed. Niet helemaal zo Bass-zwaar als je zou willen, maar het heeft een fatsoenlijke mix aan en krijgt veel luid.

Er is niet veel hier om gripe over. (dat is een slechte zaak voor een schrijver, en een goede zaak voor je.) Accu HP el04xl Ik ben niet verliefd op het trackpad, denk ik. Dat is vaak een kwestie van smaak, en wat je gewend bent. En de juiste typen houding helpt, maar ik heb gevonden dat het gewoon een beetje huiverig om te gaan. Maar zodra het doet, is het vrij nauwkeurig.

Ik ben ook het missen van de vingerafdruklezer. Maar Accu HP Envy 4-1061tx moest iets anders voor Spectre te verlaten, en aan het eind van de dag, u alleen proppen zo veel dingen in zo'n kleine ruimte op zo'n goede prijs.

Er is een vlakkige van bloatware voor laden op de software kant. Dat is niet onverwacht, hoewel ik ben verplicht om gripe over.

Accu voor HP 728460-001

Als ik op zoek naar een alledaagse laptop, zou dit een hoog op mijn lijst, zo niet aan de top. Het is het soort wat je trekken uit een laptop tas zonder een slecht gevoel over.

En, eigenlijk, dat is misschien de verkoop van het kort. Het ziet er echt goed. Het voelt echt goed. Het werkt geweldig, en je hebt opties die allemaal vallen binnen een $500 venster.

Dit is een zeer goede duizend-dollar laptop. Het zal nog beter zijn op $1.300.

http://potentelaser.myanmars-now.com/e4040.html

http://kopenaccu.cocolog-nifty.com/blog/2017/11/accu-hp-envy-4.html

https://uberant.com/article/370198-accu-hp-hstnn-xb80-online-kopen

]]>
Accu Lenovo Ideapad 510s-14 Wed, 25 Oct 2017 08:31:58 +0200 http://comunicati.net/comunicati/sport/formula_1/457089.html http://comunicati.net/comunicati/sport/formula_1/457089.html dfkmnews dfkmnews Net als alle Accu Lenovo Ibm Thinkpad t420si , de X1 Yoga is gemaakt van een koolstofvezel materiaal. Ik heb altijd al een fan van dit, omdat het iets anders in een wereld die gevuld met MacBook en oppervlak klonen. Ik ook graag het gevoel van het materiaal; het is beter dan als ze sommige rare weefsel, Alcantara ofzo gebruikt.

Bovenal is er geen tekort van poorten op de ThinkPad X 1-Yoga. Aan de linkerkant vindt u twee Thunderbolt 3 poorten, samen met twee voor USB 3.0 Type-A. meer Beide Thunderbolt-poorten kunnen worden gebruikt voor het opladen (niet tegelijkertijd), en een van hen moet genoeg koppelen aan twee 4K-beeldschermen of een 5K-display, hoewel het is twijfelachtig dat de Intel GPU dat alles aankan.

De voorwaarts gerichte camera is pal boven de vertoning, die waar je zou verwachten dat het is, tenzij u van een van Dells XPS 13 of 15 machines gebruikmaakt geplaatst. Natuurlijk kan dit zorgen voor onhandige plaatsing als u van het 360-graden-apparaat in een andere vorm-factor gebruikmaakt, maar het is niet alsof het probeert te doen facial recognitie.

De Accu Lenovo Ideapad 510s ook nodig niet een accu; het gewoon oplaadt terwijl de binnenkant van de PC opgeslagen. Lenovo zegt dat je een toeslag van 80% in slechts 15 seconden en een volledige lading na vijf minuten krijgen kunt, maar nauwelijks lijkt het alsof u gebruiken dat, moeten zult tenzij u zelden de pen holster hebben.

Ik ben een grote fan van deze methode, want ik niet een grote pen-gebruiker ben. Bijvoorbeeld, als ik heb een HP Spectre x360 met mij, de pen is waarschijnlijk niet, dus als iemand me een document stuurt te ondertekenen, zal ik gebruiken mijn vinger, als een savage. Mijn andere probleem met vervangbare batterijen is dat ik vaak alleen maar één vorm van gebruik van hen. Ik zal het ondertekenen van een document, dan de volgende keer dat ik de pen gebruik is maanden later en het tegen die tijd dood is.

Levensduur van de batterij is natuurlijk een belangrijke factor als het gaat om elk draagbaar apparaat, en je niet verbaasd moet te horen dat de OLED 1440p-model niet uitvoeren evenals de 1080 p LCD-variant, ondanks het feit dat OLED displays zijn doorgaans niet zo hard op de batterij , met de mogelijkheid om het uitschakelen van pixels. Maar zoals ik ook al eerder zei, het is niet zo slecht zoveel 4K laptops die u op de markt vindt.

In mijn dagelijks gebruik, de OLED Accu Lenovo Ideapad 510s-14 krijgt ten minste zes volledige uren van batterijleven, en dat is een voorzichtige raming. U kunt zeker uitrekken meer dan acht uur als u de Edge-browser en andere UWP apps, en u de helderheid van het beeldscherm afwijzen.

Mijn gebruik omvat in het algemeen met een heleboel Chrome tabs toegankelijk op alle tijden, OneNote voor Windows 10 wanneer de inkt of OneNote 2016 tijdens het typen, enkele lichte Photoshop, de desktop Skype-app, speling en de muziek van de Amazon app. Ik heb zelfs Adobe Premiere Pro gebruikt om het compileren van video's en PCMark 8 om te benchmarken, en wanneer u start taken dergelijks gaan, zes uur is genereus.

Met andere woorden, verwachten ongeveer zes uur van het batterijleven met gemengd gebruik.

Net als bij de meeste moderne ultrabooks, rekent de Accu Lenovo Ideapad 510s-14isk via een kabel van de USB Type-C 65W. Ik houd van dit, zoals op mij verstrekken voor het gebruik van de dezelfde lader voor een verscheidenheid van PC's. De dagen van eigen stroomkabels enzovoort lijken te zijn achter ons.

De prestaties van de X1 Yoga - veel als de rest van de machine - overtrof mijn verwachtingen. Deze unit heeft een Core i7-7600U-processor, wat betekent dat het een dual-core, zevende generatie 'Kaby Lake' chip. De U-serie is de standaard lage power processor die u in de meeste ultrabooks vinden zult, hoewel de nieuwe chips van de achtste generatie quad core.

Maar dat model komt ook met Intel HD Graphics 620, overwegende dat iets van de Core i7-7660U met Intel Iris Plus 640 en een toename van de prestaties zou komen. HD Graphics 620 is heel gebruikelijk in laptops, en ik heb altijd vond het gewoon goed.

Dat is waarom ik was verbaasd te zien dat het een spel zoals Cuphead, die uiteraard niet nodig een heleboel GPU power, beter dan een laptop met een Nvidia GeForce GTX 1050 erin verwerkt. Een 1080p 60 fps videobewerking in Premiere Pro ging geweldig ook.

Ik gebruikte voor benchmarks, PCMark 8. Er zijn drie tests: Home, Accu Lenovo Ideapad u41-70 Creative en werk. Eerst is omhoog thuis, welke regelmatig tests gebruiksvoorbeelden zoals schrijven, casual games, surfen op het web, en meer.

Het is echt net zo moeilijk te denken aan iets te klagen met de ThinkPad X 1-Yoga. Het is echt gewoon een prachtige machine, en het 1080p-model te hebben gebruikt en het kennen van de voordelen van OLED, het nog steeds mijn verwachtingen overtrof. Misschien kunnen we ons richten op het ontbreken van een facial recognitie camera en de prijs als onderwerpen om over te klagen.

Accu Lenovo Ideapad 510S

Tuurlijk, op meer dan $2.400, dit is een vrij dure PC. Maar nogmaals, het is verdomd in de buurt van perfect. Ik echt niet zeggen genoeg over hoe mooi en prachtig het OLED display is, en ik hou van de ingebouwde pen en het intrekbare Wave toetsenbord.

Prestaties is ook verrassend sterk. Zoals ik eerder heb opgemerkt, heb ik gebruikt deze machine om te spelen en bewerken van video's, en vond dat de Yoga beter dan andere, meer krachtige computers werkte.

Persoonlijk, ik denk dat de prijs is helemaal de moeite waard, omdat wanneer u de OLED ThinkPad X 1-Yoga zet, het de gunst zal terugkeren.

  1. http://elosinternacional.net/blogs/view/9350
  2. http://kopenaccu.blogs.magicmaman.com/archive/2017/10/25/accu-lenovo-yoga-500-15isk-7999.html
  3. https://www.strangeloopgames.com/scribblywits-forum/discussion/8627/accu-lenovo-yoga-500-14isk-30wh-7-4v
]]>
Accu Thinkpad edge e420 Beste en Goedkoopste Thu, 12 Oct 2017 07:08:57 +0200 http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/comuni/basilicata/455619.html http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/comuni/basilicata/455619.html dfkmnews dfkmnews Rechthoekig, met een rode knop in het midden van het keyboard: een Accu Lenovo Thinkpad e40 is eenvoudig van een afstandje te herkennen. Het zakelijke laptopmerk dat ontsproten is aan IBM bestaat vijfentwintig jaar, voor welke deze gelegenheid Lenovo een speciale jubileumeditie presenteert. Tijd voor wat geschiedenis, een vooruitblik en meer.

In 1985 begon IBM na te denken over notebooks. Dat werd gedaan in de vestiging in Austin, Texas. In ’86 introduceerde Toshiba de eerste ‘clamshell’ laptop op de CeBIT. Dat is het type computer dat we nog steeds veel gebruiken, waarbij het keyboard onderop zit en je het scherm openklapt. Tot dan toe waren portable computers nog grote, zware sjouwbare apparaten. IBM volgde deze ontwikkeling en bracht in 1988 haar eerste laptop op de markt, met een zwart/wit-scherm en MS-DOS.

Begin jaren ’90 werkte de uit Japan afkomstige Aramiso Naitoh, de geestelijk vader van de Accu Lenovo Thinkpad e50 , in New York voor het bekende computermerk. Daar viel het hem op dat mensen vaak al om zes uur naar huis gingen. Dat verwonderde Naitoh, want hij was gewend om lange avonden op kantoor te blijven. Amerikanen waren klaarblijkelijk liever thuis. Voor Naitoh reden om een een computer te ontwikkelen, waarmee je overal kon werken. Bovendien moest het een apparaat zijn dat echt een bijdrage leverde aan de productiviteit: goede software, in combinatie met uitstekende connectiviteit en communicatiemogelijkheden waren in zijn visie integraal onderdeel van de basis van de ThinkPad, natuurlijk naast betrouwbare, snelle hardware.

Het ontwerp van de ThinkPad is te danken aan de Duitse designer Richard Sapper. Hij haalde zijn inspiratie van de typisch Japanse Bento Box. Een lunchbox waarin een aantal gerechten netjes over bakjes zijn verdeeld. Deze lunchdozen zijn meestal mat zwart en vandaar ook dat dit de kleur is geworden van de Accu Lenovo Thinkpad edge 13inch. Een opvallend detail is dat Sapper niet in de gelegenheid was om zelf een ThinkPad aan te schaffen in Duitsland, omdat de wetgeving zwarte laptops niet toestond. Nog een interessant weetje: de eerste ThinkPad was geen laptop, maar een tablet met een pen. Vandaar 'Pad'. De andere helft van de naam komt van de notitieblokjes die IBM-techneuten kregen, waarop Think staat geprint.

Naast de zwarte vormgeving is het rode puntje in het midden van het toetsenbord een kenmerkend onderdeel van de ThinkPad. Met deze TrackPoint kan je de muiscursor bedienen. In de tijd dat IBM met de TrackPoint op de proppen kwam, waren er verschillende alternatieven. “Er werden door andere merken ook trackballs ingebouwd, maar om die goed te maken, moet je een grote bal inbouwen en dat paste niet” vertelt Naitoh-san. Hij vervolgt: “De kleur van de TrackPoint was voer voor veel discussie binnen IBM. De kleur rood mochten we niet gebruiken omdat dit ook de kleur is van de noodschakelaars van de Mainframes van het bedrijf. We zijn om deze beperking heen gekomen door te zeggen dat de kleur magenta is en niet rood."

Accu Lenovo Thinkpad edge 14-inch werkt momenteel aan een nieuwe laptop binnen de Thinkpad-reeks. Alhoewel, nieuw is wellicht het verkeerde woord, want met de ThinkPad 25 Anniversary Edition gaat Lenovo terug naar zijn roots. Zoals de naam reeds doet vermoeden wordt dit model gemaakt ter ere van het 25-jarig bestaan van de reeks. Inmiddels zijn er enkele foto's en specificaties van het apparaat op het internet verschenen.

De ThinkPad 25 Anniversary Edition is gebaseerd op de Thinkpad T470 maar heeft het ouderwetse toetsenbord zoals we die van de voormalige IBM-modellen kennen, met een blauwe entertoets en zeven rijen in de hoogte. Het gaat hier overigens niet om een chiclet-toetsenbord zoals we tegenwoordig vaak zien, maar om een regulier exemplaar met achtergrondverlichting. Verder voorziet het apparaat in de iconische rode pointing stick, al ontbreekt ook een reguliere touchpad niet.

De Accu Lenovo Thinkpad edge 15inch laptop beschikt over een aanraakgevoelig 14-inch scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de kap schuilt een Intel Core i7 7500U in combinatie met 16 GB RAM en een 512 GB SSD. Het grafische werk wordt verzorgd door een GeForce 940MX uit de stallen van Nvidia.

Het is 25 jaar geweest aangezien de eerste ThinkPad werd uitgebracht in de vorm van een tablet. De meeste van hen verbinden de ThinkPad met de boekjes van IBM en later Lenovo. Voor de 25ste verjaardag presenteerde Lenovo haar jubileum editie ThinkPad 25 in Yokohama, de geboorteplaats van de ThinkPad.

De 14-inch notebook is gebaseerd op een Accu Lenovo Thinkpad edge e420 , maar is royaal uitgerust. 16 GB RAM en 512 GB SSD evenals een core i7 maken deel uit van het innerlijk leven. Het speciale ding is het toetsenbord. In oude tijden zijn er weer dedicated volumeknoppen en de zevende rij van sleutels. Veel oude ThinkPads bijzonderheid: de oversized verwijderen en escape-toets. De oude lichte die IBM blauw ook te op het toetsenbord in de vorm van een opvallende vinden is steken toonsoort. Maar het was niet genoeg voor het IBM-logo. In plaats daarvan wordt het ThinkPad-logo gepresenteerd in de oude IBM-kleuren.

Accu ThinkPad Edge E520

Zoals de d470 biedt de ThinkPad 25 een breed scala van verbindingen. Zelfs als er een retro notebook, is een USB Type-C poort beschikbaar. Allermeest naar de aansluitingen zitten aan de rechterkant. Het gaat hierbij om een SD kaartslot voor grote kaarten en Gigabit Ethernet.

Er is een compromis voor de beperkte notebook. Een smartcard-lezer zal niet bestaan. Een uitsparing is zichtbaar aan de linkerzijde, maar het is vergrendeld. Om te minimaliseren van de inspanning in de Japanse Lenovo Labs, is de basis voor de ThinkPad 25 niet aangepast. Dankzij de complexe proeven is het speciale ontwerp nog steeds voldoen aan de vereisten van een ThinkPad, hoewel het bovenste deel van het chassis, sterk van de normale ThinkPads afwijkt.

http://peatix.com/event/313167

https://kopenaccu.dipago.de/accu_lenovo_thinkpad_e50.html

http://potentelaser.mie1.net/e626992.html

]]>
Accu voor Asus n76vm Beste Prijs Kopen Wed, 11 Oct 2017 10:12:17 +0200 http://comunicati.net/comunicati/sport/nuoto/455503.html http://comunicati.net/comunicati/sport/nuoto/455503.html dfkmnews dfkmnews Het is een originele, elegante look die is het dragen van deze Accu Asus n76vm laptop met de blauwe aluminiumlegering frame geborsteld metalen afwerking.

Het kan worden opgeladen op 60% in 49 minuten. Daarnaast verbindt zijn Thunderbolt 3-verbinding het met 2 externe 4 K-beeldschermen (max). De koeling wordt gegarandeerd een pijp van koper legering, alsmede een fan, de set nemen van slechts 3 mm dik!

De Accu Asus n56vv is gericht op mensen op zoek naar een zeer compacte en lichtgewicht high-definition laptop voor een nomadisch gebruik.

Het vervoer is inderdaad vergemakkelijkt door zijn compactheid en gewicht van 1,1 Kg, terwijl het biedt een aangekondigde autonomie van 9 uur, die kan worden benaderd in de praktijk in licht gebruik.

Daarom zal de glanzende behandeling van het scherm, enkele teleurstellen omdat het gevoeliger voor reflecties dan niet-schitterend. Echter, dit is te wijten aan haar beschermende laag Corning Gorilla Glass 5. Het scherm heeft andere activa zoals de IPS-technologie te bieden een meer accurate colorimetrie dan de gemiddelde evenals belangrijke verticale en horizontale hoeken van visie, evenals haar Full HD definitie ideaal voor high-definition inhoud weergeven als video's door haar 16 / 9e formaat.

Ontbreekt een dedicated GPU en daarom niet gericht op spelers, vertrouwt deze Accu Asus n56vz alle grafiekverwerking aan de oplossing van de Intel UHD 620 gehuisvest binnen de processor waarmee natuurlijk kijken naar foto's en video's.

Deze computer levert in alle gevallen goed algemene prestaties dankzij de goede hoeveelheid RAM, 16 GB die het mogelijk maakt om te zien goed komt naar het materiaal evenals zijn low-power processor laatste generatie Kaby Lake vernieuwen Quad Core i7-8550U krachtiger dan een low-power Core i7 Kaby Lake onder software gebruik te maken van multicore-architectuur.

Geïntegreerde SSD-opslag helpt deze Accu Asus n76vz maken veel meer responsieve en vloeiende dan een PC op basis van een harde schijf. Vergeleken met de laatste, inderdaad, is een SSD veel sneller terwijl ze robuuster, minder energie en zwijgen.
Terwijl in het algemeen de capaciteit van de ingesloten SSD kleiner dan de norm van de harde schijven is, profiteert hier een van een SSD met een grote capaciteit van 1 TB dat juist met harde schijven in termen van capaciteit rivalen.

Deze Accu Asus n76vb profiteert ook van een verlicht chiclet toetsenbord goed onderscheiden dat de sleutels in de schaduwen, alsmede een biometrische lezer die compatibel is met Windows Hello gemakkelijk en snel identificeren op het bot.

Ten slotte is de on-board verbinding strookt met wat kan worden verwacht op dergelijke een machine, met een audio-poort, 2 USB 3.1 type-C (Gen2) Thunderbolt 3, 1 USB 3.1 type-C, of draadloze Bluetooth 4.1 en Wi-Fi modules voor externe communicatie en verbinding. Velen zullen waarderen de adapters verstrekt, zodat u kunt genieten van een klassieke USB-poort en een standaard HDMI-video-uitgang.

Accu Asus n76vj heeft een productpagina voor een nieuwe gaming laptop de FX503 genaamd rustig gepubliceerd. Zoals de naam al suggereert, is dit model een stap omhoog van hun bestaande FX502 gaming laptop. De vorige aangeprezen als zijnde "macht en stijl van on-the-go". De nieuwe FX503 natuurlijk functies nieuwere 7e generatie Intel Core processor opties op een Intel HM175 Express-chipset. De grootte van het scherm blijft hetzelfde op 15,6-inch 16:9 beeldverhouding en full-HD resolutie 1920 x 1080 bij 60Hz.

Accu voor Asus A32-N56

Gebruikers kunnen het krijgen met een i7-7700HQ-processor of een Intel Core i5 7300HQ-processor. Twee SO-DIMM-sockets zijn beschikbaar, die kunnen tot 32GB SDRAM huis. Aangezien het een gaming laptop, kunnen gebruikers ook kiezen tussen een NVIDIA GeForce GTX 1050 of GTX 1060.

In termen van opslag is het heel flexibel met opties die een 1 TB schijf met 5.400 RPM SSH - 8 GB, 1 TB 5400 RPM of 7200 RPM SATA HDD vermelden. Ook ondersteunt SATA of PCIe M.2 SSD's en is voorzien van 128, 256 of 512GB capaciteit.

Terwijl het is zwaarder dan de FX502 van slechts 100 gram, heeft een kleinere, meer gestroomlijnd lichaam meten van 384 x 262 x 24 mm (BxDxH). Dat is met de 4-cel batterij voor 64 Whrs, die is opgenomen.

Net als alle meest gaming laptops, hebben de toetsenborden backlit verlichting en gebruik maken van chiclet-stijl toetsen. Het omvat ook een HD-webcam en een ingebouwde 802.11 AC (2 × 2) Wi-Fi-kaart. Drie USB 3.0 Type-A havens zijn ook beschikbaar voor externe opslag of perifere connectiviteit.

http://potentelaser.myanmars-now.com/e3925.html

http://joehilldottvcom.jamroomhosting.com/kopenaccu/blog/7263/accu-asus-n56vj-gratis-verzending-kopen

http://potentelaser.hatenablog.com/entry/2017/10/11/122552

]]>
Accu Asus g51v 4400mAh Professioneel Verkoop Sun, 08 Oct 2017 06:25:31 +0200 http://comunicati.net/comunicati/aziende/informatica/information_technology/455102.html http://comunicati.net/comunicati/aziende/informatica/information_technology/455102.html dfkmnews dfkmnews Mobiele technologie is de laatste tijd steeds populairder geworden en het biedt gebruikers een ongelooflijk diversiteit, niet alleen in termen van toepassingen en software, maar ook in termen van hardware. Tegenwoordig, kunnen mensen kiezen uit een breed scala aan apparaten die de flexibiliteit die nodig is bieden te houden met het moderne leven. Onder deze zijn laptops zeker de meest populaire. Dus, bent u denken over het maken van een goede aankoop vóór 2017 is voorbij en u wilt sommige betrouwbare Accu Asus g51jx-a1 laptop recensies lezen, dan dit artikel is voor jou. Er zijn verschillende geavanceerde modellen en vertrouwde merken dat tijdens de afgelopen maanden hebben stond, maar het beste wat dat u kunt doen is het kiezen van een apparaat dat het best overeenkomt met uw persoonlijke behoeften. Dus, of u een product voor gaming, een die uw bureaublad vervangen zal of een lichte laptop die je dagelijks meedraagt zoekt kunt, vindt u allerlei kwalitatieve machines. Mooi design, ongelooflijke technische specificaties en edgy functies – er ik een hele reeks producten voor u om uit te picken. Hier komt onze aanbevelingen:

Als het gaat om deze Asus laptop, het eerste ding dat zal waarschijnlijk ruwe is uw aandacht de prijs. Het apparaat biedt gebruikers een fantastische waarde voor uw geld, wordt één van de meest betaalbare producten op de markt, terwijl ook een van de best presterende. De Accu Asus g51jx-x1 is het ideale alternatief voor de veel kostbare Dell XPS 13: het kost minder en is uiterst efficiënt als het gaat om de taken van dag tot dag. Naast dit is het uitermate resistent – haar prachtige aluminium body met zowel een esthetische als een praktisch doel, omdat het de onderdelen grondig beschermt. Zelfs als het is erg slim, deze laptop heeft een groot scherm en komt in verschillende specificaties, die uiteraard een invloed op de prijs hebben. Houd echter in gedachten dat Asus een merk dat bekend is voor het verstrekken van grote waarde aan haar gebruikers – u er geen spijt zult als u dit model te kopen.

Met de bijgewerkte kaak daalt design met ongelooflijke technische functionaliteit, blijft de MacBook Pro verblijf voorsprong op onze lijst van aanbevolen laptops voor 2017. Accu Asus g51vx-x3a De Bar van de Touch en Touch ID functionaliteit brengen het model in de werkelijkheid, gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren. Rekening houdend met de specificaties en het grote batterijleven, kan dit apparaat bijbenen zelfs de drukste en actieve gebruikers. Het is zeker één van Apples top van de reeks modellen, zonder overpriced of overschat, vooral in vergelijking met Windows-gebaseerde tegenhangers.

Als uw begroting niet u om te investeren grote bedragen in een Accu Asus g51v laptop toestaat, is de Lenovo Yoga precies wat je nodig hebt. Het is heel veelzijdig en betaalbaar, en niet te vergeten dat het is ideaal voor een dynamische levensstijl. Zoals de naam suggereert, vouwt het scherm dus het kan ook worden gebruikt als een tablet. Wat is meer, het gaat om besturingssystemen: Windows 10 of Android 6.0. Hierdoor heb je de vrijheid om te kiezen van degene die u meer vertrouwd met of meer waarschijnlijk te gebruiken. Ondanks de prijs is het scherm zeer presterende, terwijl de toetsenbord en touch toetsenbord gebruiker zowel vriendelijk als efficiënt zijn.

De meeste PC-fanaten zal worden vertrouwd met de naam van de Accu Asus g51vx . ROG staat voor Republiek van Gamers, Asus premiummerk gericht op de menigte van gaming. En inderdaad, op het eerste gezicht Asus ROG Strix GL753VD laptop heeft alle elementen te doen van dit gerenommeerde merk trots: een hippe zwart-en-rood design, RGB-verlicht toetsenbord, Full HD IPS scherm, SSD voor prestaties plus HDD voor opslag en zelfs de nieuwste connectiviteit met USB 3.1 Type C. Tot dusverre goed.

Accu Asus A32-k53

Echter als een ernstige tech zal buff kunnen om u te vertellen, dat het één belangrijkste element in een gamecomputer is de grafische kaart. En natuurlijk gaat dit dubbele voor laptops waar – behoudens nogal zeldzame modulaire oplossingen zoals Nvidia's MXM socket of niet-draagbare externe toevoegingen zoals de Razer-Core – de GPU kan niet worden uitgebreid.

Helaas, hoewel de ROG Strix GL753VD heeft de slogan "gaming without limits", zijn relatief low-end Nvidia GTX 1050 grafische chip het waarschijnlijk maakt dat deze grenzen eerder dan het gemiddelde gamer opduiken zal zou willen, met name in veeleisende titels. Zo kan de rest van het pakket en de totaalprijs nog steeds overtuigen?

http://iblog.at/potentelaser/2017/10/08/accu-asus-a33-n56-laptop/

http://www.generaccion.com/usuarios/140813/accu-asus-a31-n56

http://blog.i.ua/user/7830559

]]>
Asus k550cc Accu Professioneel en Goedkoopste Thu, 28 Sep 2017 12:30:02 +0200 http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/comuni/emilia_romagna/comune_di_ferrara/453861.html http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/comuni/emilia_romagna/comune_di_ferrara/453861.html dfkmnews dfkmnews Terwijl we wachten op de lancering van een aantal van de vlaggenschip klasse laptops Accu Asus k550 onthuld op IFA dit jaar, heeft het bedrijf twee nieuwe laptops in India, het VivoBook S15 en de Asus UX430 gelanceerd. Beide van deze machines werden aangekondigd terugweg in mei op Computex, naast drie meer laptops, maar helaas zijn die nog steeds uitgesteld. Terwijl alle laptops die lanceerde op Computex dit jaar featured 7de gen Intel-processors, worden de twee nieuwe laptops van Asus aangedreven door Intel-processors 8e gen. Als Intel beweert Asus ook dat er een toename van de prestaties en batterij leven, maar die vordering is nog te worden getest.

Ik moet beginnen met de Asus VivoBook S15, die Accu Asus k550za vertegenwoordigers gezegd is het belangrijker product van de twee, voor het bedrijf. De grote eigenschap van VivoBook S15 is de vertoning, want het is de eerste 15,6-inch laptop die we hebben gezien met dunne randen. Dit betekent dat terwijl de laptop een 15,6-inch display heeft, het is geplaatst in een 14-inch-chassis. Nu, dit maakt de laptop lichter en tot 2 kg weegt. Maar op hetzelfde moment, je verliest de toegewijde numpad aan de rechterkant, die meestal beschikbaar op 15,6-inch en boven machines. Ik heel graag het uiterlijk en de functionaliteit van een 10 Toetsenbordslot Toetsenbord, maar het zal allemaal uiteindelijk neer op persoonlijke voorkeur.

Daarnaast krijg je een backlit toetsenbord en vingerafdruk scanner op het touchpad als standaard van het basismodel vanaf. Accu Asus k550ca U kunt kiezen tussen een 8e gen Intel Core i5 of een i7, die zal worden uitgevoerd naast de 8GB of 16GB RAM. De NVIDIA GeForce MX150 krijgt u in deze machine, die ruimte laten voor wat licht ook gaming. Terwijl de 1 TB HDD wordt geleverd als standaard, de top specced variant van het VivoBook S15 zal zijn voorzien van een 128 GB SSD naast.

Zoals voor de Asus ZenBook UX 430, krijg je vrijwel dezelfde hardware, maar in een nog kleinere vormfactor. Dus, het UX430 wordt ook aangedreven door de nieuwste Intel Core i5 of i7 processors en respectievelijk beschikbaar met 8GB of 16 GB RAM zal zijn. Zoals de Accu Asus k550cc , heeft Asus de randen van de kant van het scherm van deze machine ook geschoren. Vandaar, de UX430 bereikt de Lenovo Ideapad 710-look. Echter, in tegenstelling tot de normale 13,3-inch form factor, de UX430 biedt de grootte van een 14-inch scherm.

Voor deze machine, heeft Asus genomen ontwerp signalen van haar vorig jaar vlaggenschip, de Accu Asus k550vx , met name de form factor. Echter het is niet ultradun als die machine en beheert te passen alle essentiële poorten, met inbegrip van een SD-kaartsleuf. Met een gewicht van net onder 1.3 kg, is de UX430 een goede optie voor degenen die investeren in de hardware van de premie en een ultrabook willen, zonder schillen uit een super premieprijs. Wat meer intrigerend is dat dit een van de dunste laptops in de markt te voorzien van een aparte GPU. Dit moet de prestaties verbeteren, maar kan uiteindelijk het opwarmen van de laptop ook. Dat is echter iets wat die wij zullen testen zodra we het apparaat voor herziening te krijgen.

Accu Asus K550

Beide laptops zijn voorzien van een matte 1080p IPS LCD display, dat ziet er goed uit met de dunne randen en heeft zeer goede kijkhoeken. Krijg je ook snel opladen op beide machines en Asus zegt dat je t/m 60% in minder dan een uur kunt opladen. Bovendien, zowel deze machines voorzien van Asus twee jaar garantie en kregen we te horen dat als u wilt, zeggen upgrade uw RAM of HDD bijvoorbeeld, kunt u eenvoudig kopen en krijgen geïnstalleerd op een Asus-servicecentrum zonder uw garantie ongeldig te verklaren.

Nu, de prijzen voor de VivoBook S15 en de ZenBook UX430 beginnen bij Rs 59,990 en Rs 74,990 respectievelijk. Of dit goede prijzen voor machines van dit kaliber of niet zijn kan alleen worden gesloten zodra we door met de respectieve beoordelingen zijn. Daarnaast hangt het ook wat andere makers van de laptop zal de prijs van hun respectieve laptops tegen. Dus, het lijkt een goed jaar vooruit met tal van laptop lanceert later openstelling van meer keuzemogelijkheden voor u.

http://lewebpedagogique.com/potentelaser/2017/09/28/accu-asus-k550la

http://potentelaser.blogerka.cz/_/Accu-Asus-k550la-2600mAh-Goedkoopste

http://www.dclog.jp/en/8529184/570717974

]]>
Accu Asus x550lav Laptop Professioneel Lage Prijs Mon, 14 Aug 2017 04:25:11 +0200 http://comunicati.net/comunicati/aziende/informatica/information_technology/444912.html http://comunicati.net/comunicati/aziende/informatica/information_technology/444912.html dfkmnews dfkmnews De Accu Asus x550ca is onderdeel van 2017 het nieuwe ras van sub - 1000 pond gaming laptops die de nieuwste AAA met Full HD resolutie spelen kan.

Ondanks het zit in dezelfde prijsklasse als rivalen van Acer en Dell, heeft Asus een of andere manier kunnen chuck extra functies op de GL553 die de competitie niet beheren. Het is niet perfect, maar voor het geld, de GL553 is de beste die ik heb getest.

Net als de meeste mid-range gaming laptops, Accu Asus x550cc niet heeft prioriteit gegeven aan een slanke bouwstijl of een premium productdesign met deze machine, maar het heeft sommige nadruk gelegd op de gamer-georiënteerde functies. Deze omvatten verlichte, neon oranje hoogtepunten en een ROG-logo op het deksel, een neon oranje touchpad rand, RGB-toetsenbord achtergrondverlichting en een gevouwen zwart geborsteld metalen frame. Het is old school gaming hardware design met een moderne twist, en ik houd van het werkelijk. Maar als je na iets subtiele u waarschijnlijk zult willen kijken elders.

Bouwkwaliteit is een allegaartje, met de toetsenbordblad met name het aanbieden van een beetje meer flex dan ik zou willen. Er is ook een beetje van de kloof tussen het bovenste en onderste gedeelte van het chassis, en het deksel heeft een enorme hoeveelheid flex ernaar.

Het weegt 2,5 kg, die niet met name reizen-vriendelijke, maar ten minste het zal passen in regelmatigste rugzakken als u nodig hebt om te sjouwen het rond bij gelegenheid.

Accu Asus x550cl met elke verbindingslijn die een PC gamer zou willen voorzien. Aan de linkerkant is er een gigabit Ethernet, HDMI, twee USB 3.0 Type-A poorten en Type-C connector, samen met een 3.5 mm hoofdtelefoonhefboom. Op de voorste rand is er een sluipende SD-kaartsleuf die u gemakkelijk kon missen, en aan de rechterkant is er een definitieve USB 2.0 poort en, ongewoon, een DVD-station. Er is intern, 802.11ac Wi-Fi van Intel samen met Bluetooth 4.0.

Het toetsenbord is groot en goed verdeelde, geen weglatingen zoveel knoppen of eigenaardigheden van de lay-out gaan. Er is een extra sneltoets brengt u naar de Accu Asus x550ea Center-software, en de W, A, S en D sleutels worden gemarkeerd in het wit. De W toets krijgen ook een kleine heuvelrug voor verhuren u weet waar uw middelvinger moet tijdens intense gaming sessies.

Het toetsenbord gebruikt RGB verlichting, latend u vier verschillende secties van het toetsenbord in elke kleur licht u fancy. Het is niet zo geavanceerd als de per-toets achtergrondverlichting van sommige high-end laptops, maar het is toch indrukwekkend en een stap boven zowel de Acer Aspire VX 15 en de Dell Inspiron 15 Gaming is.

Het toetsenbord is comfortabel om te typen op, en terwijl haar dikke, lange ToetsIndrukken (KeyPress) bevredigend is, ik ben niet overtuigd is het de Accu Asus x550jd beste keuze voor nerveus gamers die absolute snelheid nodig wanneer navigeren in games. Het is niet slecht met alle middelen, en ik het heel graag, maar ik denk dat het een verworven smaak.

Het touchpad is Microsoft precisie-gecertificeerd, wat betekent dat het is geschikt voor het uitvoeren van alle de belangrijkste multi fingered gebaren en beheert een algehele niveau van ontvankelijkheid die hoger is dan de wat goedkopere laptops kunnen opbrengen.

Accu Asus x550lav heeft bucked de sub - 1000 pond gaming laptop trend door het aanbrengen van een goede IPS-scherm aan de GL553 van de ROG. Het is een 15.6-inch, Full HD paneel dat zowel uitstekende gezichtshoeken, levendige kleuren en relatief hoge helderheid beheert. Maximale helderheid is gekoppeld aan 314 neten, dat is veel beter dan het aanbod van Dell en Acer. Kleur de dekking, is ook goed in meer dan 90% van de sRGB-gamma. Dit betekent dat kan eigenlijk allermeest naar de kleuren van het scherm gevraagd worden weergegeven, wat leidt tot meer accurate en levendige beelden.

Accu voor Asus A41-X550A

De ingebouwde luidsprekers zijn prima voor een beetje van muziek en dialoog-heavy TV. Er is een aantal bas, maar niet genoeg om spellen te maken meeslepende en plezierig. Ze zijn perfect geschikt als u niet bent gaming, hoewel.

De webcam is prima, het oppakken van gezichten mooi zonder teveel blotchiness. De microfoon werkt voor video chats, maar zeker niet een vervanging voor een hoofdtelefoon met microfoon.

http://laserazulpotente.blogsport.eu/2017/08/14/nieuwe-en-hoogwaardige-accu-voor-asus-x550jd

 

http://iblog.at/potentelaser/2017/08/14/kopen-lage-prijs-accu-asus-x550cc

https://www.dailystrength.org/journals/goedkope-online-kopen-top-asus-a41-x550a-accu

]]>
Goede Accu Asus r541sc Laptop Kopen Fri, 04 Aug 2017 10:57:12 +0200 http://comunicati.net/comunicati/arte/musica/varie/443827.html http://comunicati.net/comunicati/arte/musica/varie/443827.html dfkmnews dfkmnews Vroeg in het derde kwartaal van dit jaar heeft het Notitieboekje ASUS zijn nieuwste gaming aanwezigheid ingehuldigd genoemd Accu Asus gl553vw.

Het apparaat wordt geleverd met een vet zilverkleur wrap, meer futuristisch tegelijk uitdagend variant van Republiek van Gamers notebook 15 inch vóór.

Naast het brengen van verfrissing in termen van uiterlijk, essentiële componenten van het systeem voor het verwerken van komputasinya anders join bijgewerkt.

Nieuwste Accu Asus gl753ve die reeds is met het besturingssysteem Windows 10 uitgerust heeft gekregen tot de nieuwste generatie processors van Intel.

"We hebben de meest recente ondersteuning voor processoren Intel Core i7-7700HQ ingeprent zodat het notitieblok met een meer afgezwakt bedienen kunt en gegas," zei Galip Fu, land Marketing Manager, ASUS Indonesië.

"Deze Processors kunnen zeer snel werken, omdat er de maximale frequentie die kan worden uitgevoerd met een frequentie van 3, 8GHz," zei Galip.

Voordat dit, Galip toegevoegd, versie van de Accu Asus r540sa biedt grote prestaties met Intel-processors de 7e generatie ondersteunen gaming. "Door middel van GL502VM, processorprestaties ASUS verbetert rendement op 15 gaming notebook math worden meer gekwalificeerd," sebutnya.

Terwijl op de grafische kaart, heeft het apparaat de steun van extra grafische kaart uit Nvidia d.w.z. GTX1060. Monster-staat grafische kaart is geschikt voor het werken met zeer goede te kweken van het type AAA spel wel.

"In sommige van de testen, op basis van het platform grafische kaart die nvidia Pascal geschikt is voor het produceren van een goede gaming waarneming onder andere een hoge kaders per seconde in Full HD resolutie, lagere macht consumptie blijven laag terwijl geluidsniveaus minimaal zijn," Galip uitgelegd.

"Want het is natuurlijk de grafische chip is de Accu Asus r541sa beste aanbeveling voor gamers die willen spelen voor de maximale tevredenheid voor," zei hij weer.

Als informatie was grafische gebaseerde Pascal de eerste GPU met 16 nanometertechnologie FinFET fabricage. Binnen waren er 150 miljard transistors die de hoogste prestaties zal genereren, maar tegelijkertijd biedt ook uitstekende energie-efficiëntie voor een breed scala van computergebruik behoeften.

Galip Voeg grafische chip technologiearchitectuur, Pascal vermag bieden een zeer capabele grafische prestaties in een notitieblok. Nog verder, Galip, zijn kracht kon verslaan de Graphics Processing Unit (GPU) GTX980 eerder gereserveerd voor uw bureaublad.

Naast de nieuwste generatie van Intel-processors, worden deze futuristische gaming laptops ondersteund door 16 GB DDR4 RAM voor. Accu Asus r541sc met behulp van opslagmedia gebaseerde NVMe-SSD PCIe x 4 formaat 256 GB. Dit zorgt voor gemak voor de gebruiker als het zal het proces van het laden, boot, multitasking toepassingen om te helpen sneller en naadloos.

"Als het voelt nog steeds minder, de laptop is ook uitgerust met een geheugenopslag tot 1000 GB HDD-gebaseerd," zei Galip.

Als gezien vanuit verschillende invalshoeken, geeft aluminium paneel op de cover van dit notebook een gereflecteerde licht flikkert een zeer luxe.

Met een dikte van 23 is 5 mm en gewichten enkel 2, 2 kg van grote GL502VM ASUS ROG een van de dunste gaming notebook in zijn klasse.

ASUS Zenbook 3 UX390UA is de nieuwe ultrabook van het Taiwanese bedrijf die naar de extreme transporteerbaarheid met haar 910 gram, een dikte van 11.9 mm en een 12-inch scherm verwijst met verbluffende kleuren.

Asus R540LA Accu

Directe concurrent van Acer Swift 7 maar ook van de Apple MacBook Pro, hoewel het doel, het besturingssysteem en de ervaring zijn verschillend, Zenbook 3 punten op een zakelijke of premie gebruiker die lichtheid beweert, bouwen kwaliteit en de reactiesnelheid van het systeem.

Zoals in alle luxeproducten moet u uitstappen om een compromis:

ASUS Zenbook 3 is een product dat in veel opzichten verbaast terwijl het tekort in anderen, hoewel zijn kwaliteiten enorm superieur aan haar grenzen zijn, maar om te begrijpen als je de zaak uw laten in de analyse van het product.

ASUS gouden logo en gesponnen-metal finish: Asus Zenbook 3 wordt gekenmerkt door een grote aandacht voor detail

Binnen het verkooppakket, die voor haar constructieve kwaliteit en juweel opening opvalt, zult u vinden: de Ultrabook, een pochette in technische materiaal met blauwe inslag en goud stiksels en gedekt binnen een zacht weefsel dat de extractie van het apparaat, de klein-formaat, 45 watt, 20 volt acculader vereenvoudigt (het monster heeft een Amerikaanse stekker adapter, maar in Italië wordt verkocht met een Italiaanse pin) en een draagbare Type C dok (Type C HDMI en USB 3.0).

https://kopenaccu.activeboard.com/t63808845/accu-asus-gl553vw-3350mah-144v

http://kopenaccu.blog.bg/lichni-dnevnici/2017/08/04/.1560144

]]>
Nieuw en Goede Prijs Asus gl553ve Accu Wed, 02 Aug 2017 08:59:01 +0200 http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/regioni/emilia_romagna/443433.html http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/regioni/emilia_romagna/443433.html dfkmnews dfkmnews De Accu Asus f540sa vlaggenschip laptop is een schoonheid. De aluminium body schittert in het licht, en zijn ongelooflijk dun profiel houdt het lichtgewicht en mobiele. Het beste deel? Het gaat om u op een geweldige prijs — over $1.200.

Het 13,3-inch IPS touch display heeft een resolutie van 3200 x 1800 en een kijkhoek van 178 graden voor momenten wanneer je wilt video met vrienden delen. Het display wordt aangedreven door een Nvidia GT940M grafische kaart, zodat u kunt ook genieten van wat licht tot medium gaming.

ASUS heeft zijn blussen van sommige fantastische laptops en de ZenBook UX303UB lijkt te zijn een combinatie van de beste onderdelen van al haar producten.

Het heeft een 13,3-inch touch beeldscherm met een resolutie van 3200 x 1800 die diepe kleuren en een ongelooflijk scherp beeld levert. Het is veel helder en heeft een anti-schittering laag, zodat u deze laptop overal die u wilt kunt, met inbegrip van buiten op warme, zonnige dagen.

Het aandrijven van de display is een respectabele Accu Asus fx53vw met 2GB van DDR3 VRAM, die, hoewel niet een bureaublad-klasse gamecomputer, genoeg voor enkele games die lichter terwijl u uit en ongeveer bent. De Intel Core i7-6500U-processor tot 3.1 GHz geklokt plus omhoog tot 12GB RAM-geheugen levert geweldige prestatie uit zo'n klein pakket.

De aluminium unibody is een schoonheid met zijn gesponnen metalen afwerking en slechts 0,7 inch (1,7 cm) dik. Ondanks al de hardware vastgelopen in, blijft het vrij licht op 3,2 pond (1,4 kg). Er is een behoorlijke hoeveelheid poorten in de ultra-slanke lichaam, waaronder drie USB 3.0, een HDMI en een Mini DisplayPort.

Het verlicht toetsenbord comfortabel sleutels heeft verdeeld, en het trackpad is slim afgestemd en inspelen op uw Aanraking. Voeg in een een-jaar accidental damage-garantie van ASUS, en u bijna niet mis kan gaan.

Met een Intel Braswell quad-core N3700 processor met een klok snelheid tot 2.4 GHz, deze laptop biedt nette prestatie tegen een geweldige prijs.

Je krijgt Accu Asus fx553ve — meer dan genoeg voor surfen op het web, tekstverwerking en video streaming — en een 500GB harde schijf om te houden van al uw spullen. De stevige body is gemaakt van aluminium en blijft fatsoenlijk dunne op slechts één inch (2,5 cm). Houd in gedachten, er is een DVD- en CD-brander in dit ding, en het heeft een handvol havens, waaronder HDMI en VGA, maximaliseren van connectiviteit.

De 15,6-inch display heeft een resolutie van 1366 x 768 en is groot genoeg om te multitasken op — de lagere resolutie helpt houden de prijs weg naar beneden. Deze laptop begint bij ongeveer $250.

Wil een laptop met een nieuwe Nvidia 10-serie grafische kaart? ASUS heeft u gedekt met de nieuwe G752VS van de ROG. Je krijgt een Nvidia GTX 1070 grafische kaart met 8GB GDDR5 VRAM — dit ding is belachelijk. Koppel dat met een ontgrendeld Intel Core i7-7820HK en je een waanzinnig krachtige draagbare gaming rig hebt. En ASUS ingezet sommige ernstige koeling om extract van warmte van de CPU en GPU.

De 17,3-inch 1080p (bij 120Hz) weergeven maakt uw games ziet er mooi, maar als u wilt dat een groter scherm, kunt u een aantal externe monitoren met behulp van een DisplayPort-, HDMI- of Thunderbolt Type-C poort Dit ding heeft G-Sync ook! Wat maakt dit een dergelijke dwingende machine is hoe Accu Asus fx753vd is erin geslaagd om alle van deze bevoegdheid in een draagbare vormfactor pack. Maar op $2,339.29, zal kwetsen uw portemonnee.

De ASUS ZenBook 3 is de nieuwste iteratie van ZenBook van de fabrikant, sportieve Intels zevende-gen processors, een prachtig ontwerp en bouwen, evenals een prachtig (nog alleen 1080p) 14-inch beeldscherm. Het bedrijf heeft deze grote schermen verpakt in de 13-inch-chassis, snijden de randen neer aan enkel 0.3-duim.

Het is een beetje prijzig, though. De nieuwe ZenBook 3 stelt u terug gewoon verlegen van 1.500 dollar, dat over het algemeen aanzienlijk duurder dan ons best is pick, hoewel we de nieuwste Intel-verwerkingskracht hier bent schommelen.

Veel convertible laptops lijden aan een zware bouw en dikke lichaam — u, immers, krijgt een tablet en laptop in één. De Accu Asus gl553ve Tik, echter blijft dun op amper 0,5 inch (1,27 cm) dik, en licht op amper 3 pond (1,3 kg).

Het 13,3-inch display heeft een resolutie van 1920 x 1080 en wordt aangedreven door Intel HD Graphics 515 ingebouwd in de processor Intel Core M3-6Y30. De 8GB RAM is genoeg om dingen bewegen langs soepel terwijl u surfen op het web, tekstverwerking of video aan het kijken bent, en de 512GB solid-state drive (SSD) zal opstarten Windows 10 vrijwel direct te houden.

Accu A41-X550A

De scharnieren houden uw deksel in plaats ongeacht waar het zich op de straal van 360-graden bevindt, maar ze zijn boterachtig glad als je het openstellen en buig het rond. Je krijgt een tablet en een laptop in een pakket dat bij ongeveer $750 begint.

Als u de ASUS lijn houden, maar willen de begroting om laag te houden, check out de VivoBook X540SA. Voor gamers die er, neem een kijkje op de ROG G725 OC editie — het is een beest. Degenen onder u die een convertible laptop willen overwegen de ZenBook Flip UX360CA en fotografen of mensen die niet kan zonder een 4K-scherm leven zal de ZenBook Pro UX501VW min. Voor de beste algehele laptop van ASUS, echter, moet je gaan met de ZenBook UX303UB.

http://www.action-collective.com/asus-a41-x550-accu-laptop/action-18961.htm

http://www.bestebloggers.nl/blog/64wh-asus-x550we-accu-laptop-scherpste-prijz-12110

http://minkara.carview.co.jp/userid/2791561/blog/40180607

]]>
Accu a32-n56 Asus 10.8V 5200mAh kopen Tue, 25 Jul 2017 04:38:06 +0200 http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/province/442129.html http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/province/442129.html dfkmnews dfkmnews Wanneer ik mijn laptop op een reis meenemen, verlang ik naar de meerdere monitoren op mijn bureau op het werk. Het eindigt dat er een gemakkelijke manier is om dat gevoel terug: een $249 USB monitor. De Accu voor Asus a41-x550a ZenScreen-MB16AC maakt gebruik van DisplayPort of DisplayLink technologie om te dienen als een draagbare extra beeldscherm u om productiever te maken. Het is snel en gemakkelijk, en Asus' software maakt het eenvoudig om de instellingen te wijzigen, maar het is nergens in de buurt zo helder of levendig als een grote laptop-beeldscherm.
Het gemeten 179.6 neten van helderheid op onze lichtmeter, veel dimmer dan uw gemiddelde laptop in elke categorie. Het omvat 72.4% van het sRGB-kleurengamma (we 100 procent overwegen te zijn uitstekend) met een Delta-E kleur nauwkeurigheid score van 0.2 (0 is ideaal, dus dit heel goed is).

Terwijl deze nummers niet geweldig geluid, vond het niet ik erg het tijdens mijn testen. Ja, het is merkbaar minder scherp dan ik wil, maar wanneer ik het scherm gebruikt om een secundaire chatprogramma, teksteditor of een webbrowser te houden, het was veel bruikbaar.

14.6 x 8,9 x 0.3 duim meet en slechts 2,8 pond (met inbegrip van de cover), is de ZenScreen ongelooflijk draagbare. De cover wraps rond het scherm en de rug, beschermd wanneer het in een rugzak of koffer.

Er is zeer weinig bezel rond het weergavegebied, die veel aantrekkelijker dan de dikke randen op sommige laptops is. Er zijn twee Asus in de linkerbenedenhoek om te navigeren door menu's, maar als u sommige software installeert kun je instellingen te wijzigen vanaf uw computer.

De cover wordt verondersteld te dubbele als een stand. Ik zeg "supposed to," omdat ik vond het een ernstige pijn in de kont, en ik denk dat u dit ook zullen doen. De handleiding heeft drie verschillende manieren om haar vouwen en kreuken gebruiken om de weergave overeind. Met meer tijd, kon misschien ik onthouden ze allemaal. Maar voor nu vond ik een die werkte en geplakt met het.

Er is een klein gaatje op de rechterbenedenhoek van het scherm om te passen van een pen. Als u niet gebruiken van de dekking wilt, je kunt vasthouden door de greep en het zal evenwicht op zijn eigen. Het is charmant in een MacGyver soort manier, maar het is een beetje een hack en moet u de pen recht-grootte. Gelukkig, Accu A41-X550E Asus bevat één in het vak (zwarte inkt, als u zich afvraagt). Ik hoop dat Asus gewoon een ingebouwde kickstand volgende keer voegt en bespaar ons alle de moeite van het gebruik van pennen en origami. Zoals het nu is, is geen optie zo stabiel als ik wil, maar de pen veruit de betere optie is.

Er zijn sommige functies bedoeld voor gokken, zoals een timer en keuzen van rode en groene crosshairs (helaas geen FPS counter in dit model), al vond ik dat krachtige gaming rigs voldoende gegevens niet kon doorgeven via USB eigenlijk spelen op het scherm. Toen ik Mass Effect Andromeda op een Alienware 17 speelde, zou er geen beweging in het spel totdat ik zij terug naar de laptop van de display verhuisde.

Hoewel de Accu a32-n61 wordt geleverd met een kabel USB Type-C, kunt u een USB Type-C naar Type-A kabel of een adapter aansluit op het oudere laptops, zolang u een DisplayLink driver downloaden. Ik had geen probleem met zowel een HP Elitebook x360 met Thunderbolt 3 en mijn werk-afgegeven Dell Latitude E7270 met een USB Type-A. Mac-gebruiker? Geen probleem. Ik dit aangesloten met een 13-inch MacBook Pro met Touch Bar en had een instant tweede scherm.
Software en garantie

In theorie hoeft u niet elke software of stuurprogramma's om het ZenScreen werkend te krijgen. In onze het testen, we het op een laptop met een Thunderbolt 3-poort aangesloten en het werkte. Als u naar Asus' website, maar kunt u grijpen DisplayLink drivers en Asus' DisplayWidget en MultiFrame software.

DisplayWidget is het meest nuttig stuk van software die ik heb gezien met elke computer of randapparaten in een lange tijd. Tuurlijk, kan je door menu's met de twee fysieke knoppen op het scherm, maar die menu's zijn een pijn om te navigeren. DisplayWidget kunt u alle instellingen die u met een Windows 10 app--letterlijk, met de klik van een muis wilt wijzigen. Het ook vereist voor auto-roteert.

MultiFrame kunt u uw programma's gaan met rasters, zodat u niet hoeft te Accu a32-n56 Asus besteden tijd bewegende overlappende programma's. Het is leuk, maar ingewikkelder dan het uitlijnen van uw programma's op zijn plaats met Windows 10.

Accu Asus A32-k93

Als je een zakelijke reiziger behoefte aan alle het scherm onroerend goed dat kunt u, is de Asus ZenScreen-MB16AC een gemakkelijke en draagbare optie om een andere 15.6inches. Of op eigen (voor 3 Thunderbolt of USB Type-C met DisplayPort) of met een adapter (voor USB Type-A), het zou moeten werken op zowat elke laptop.

Als u op zoek bent naar een extra monitor voor entertainment, moet u kijken elders. Het is dim en, terwijl scherpe, niet zo levendig als sommige laptops mainstream en premium. Maar voor werk en eenvoudige web-browsen, dit is een ongelooflijk gemakkelijke en efficiënte manier aan het dubbele van uw schermen en krijg meer gedaan.

http://kopenaccu.cuisine-spirit.com/kopen-accu-a41-x550e-asus-2950mah-286798.html

http://kopenaccu.blogghy.com/note/1520335/accu-voor-asus-a41x550a-kopen.html

http://tecnologia.facilisimo.com/accu-voor-asus-a41-x550a_2170892.html

]]>
Laptop Accu ZenBook UX330C Asus Sun, 16 Jul 2017 10:28:16 +0200 http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/comuni/sicilia/440599.html http://comunicati.net/comunicati/istituzioni/comuni/sicilia/440599.html dfkmnews dfkmnews We nemen de Accu Asus Zenbook ux330ca in onze test-regime en beoordelen of de FX553 aan Asus' motto "in search of ongelooflijk beantwoordt", of of Asus heeft blijven zoeken. Vergeleken bij zijn broer/zus-model dat is uitgerust met een GTX 1060 op bijna dezelfde prijs, kan de notebook verzamelen genoeg positieve argumenten voor een aankoop?

Multimedia of zelfs gokkennotitieboekje? De FX553VD vertegenwoordigt Asus instapmodel met een speciale Pascal grafische kaart. Het wordt verondersteld te verzekeren van multimedia en gaming geschiktheid en zacht op de gamer's portemonnee op hetzelfde moment. We vergelijken met een Asus in-house concurrent, het FX502-model met de GTX 1060, evenals ook concurrenten zoals de HP Pavilion 15, de Acer Aspire VX5 - 591 G, de Dell Inspiron 15 7000 7567 en de MSI GL62M uitgerust. Onze test-eenheid kan worden gekocht bij ongeveer 1100 euro (~ $1177), en een uitgerust met een i5 in plaats van de i7 het kost slechts ongeveer 900 euro (~ $963).

In termen van grootte en het gewicht, de FX553VD valt tussen haar concurrenten: alleen de HP Pavilion 15 100 gram (~3.5 oz) lichter is, de GL62M van MSI een vergelijkbaar gewicht heeft en de meeste andere concurrenten tot 400 gram (~0.9 lb) zwaarder zijn. Lijkt minimaal dikker dan de concurrenten, maar dit zou kunnen te wijten zijn aan onze hebben gemeten op het dikste gedeelte vooraan (luidsprekers), en de notebook taps toelopende delen naar beneden naar achteren. In termen van de afmetingen, het is ongeveer hetzelfde als de MSI, de meeste van de andere apparaten zijn iets dieper of zelfs breder. Voor een instapmodel gaming laptop ligt de Accu Asus Zenbook ux330 in het lagere middenveld qua gewicht en grootte.

De verbindingen van de FX553VD zijn onopvallend: het rug heeft geen, aan de voorkant is de kaartlezer in het midden. De rechterkant is uitgerust met alleen een optionele optische drive of dummy van het, een USB 2.0-poort en het slot voor een slot. Alle andere poorten zijn op de linker kant, waaronder een LAN en een HDMI-poort, drie USB 3 poorten (één van hen Type-C zonder Thunderbolt), en helaas net een gecombineerde hoofdtelefoon en microfoon poort. Want dan er ook een breed ontluchter naast de voedingspoort aan dezelfde kant is, zijn de poorten heel dicht bij elkaar, die kan wat frustraties veroorzaken met dikke kabels of grotere USB-apparaten. In de tussentijd, de andere apparaten meer succes hebben hier. Aangezien alle belangrijke verbindingen aan de linkerkant vooraan waar zij zullen worden in de weg bij het gebruik van een linkshandige muis, vindt linkshandige gebruikers zichzelf in meer moeite.

De Accu Asus Zenbook ux330c is uitgerust met een Realtek GBit LAN-adapter, en de Wi-Fi adapter komt van Intel en ondersteunt alle huidige normen met inbegrip van de snelle ac-normen. Vergeleken met de concurentie, positioneert het zich in de middelste of bovenste bereik in onze test van de overdracht. In het bijzonder in de prestaties verzenden voert de notebook sterker dan sommige van de duurdere concurrenten.

Onze test-eenheid van de Asus FX553VD is uitgerust met een Core-i7-7700HQ en 8 GB van RAM. De laptop is desgewenst ook verkrijgbaar met een iets zwakkere processor, de Core-i5-7300HQ. Dit kan gepaard gaan met 32 GB RAM-geheugen. De test-apparaat wordt geleverd met een 8 GB RAM, een tweede slot onbezet blijft. Op dit moment 8 GB is standaard in deze prijsklasse en 16 GB is meestal alleen in de duurdere modellen ingebouwd. De 8 GB samen met de mobile Accu Asus a450lc moeten aantonen voldoende is voor gaming. Het moet gezegd worden, dat Asus maakt gebruik van een model met slechts 2 GB dedicated geheugen als de grafische kaart, de GTX 1050 is ook verkrijgbaar met tweemaal de opslag. Vooral bij hogere resoluties en maximale instellingen, kon dit merkbaar geworden. De MSI hanger is ook uitgerust met slechts 2 GB terwijl Acer, HP en Dell hun notebooks met de 4 GB grafische variant bieden.

Met een Accu Asus a450ld , kunnen ook de meest recente games worden gespeeld. In sommige spellen, in de resolutie van Full HD ondersteund door het beeldscherm volstaat zelfs voor hoge tot zeer hoge detail. Echter in veel veeleisende spellen, moeten de details en soms ook de resolutie worden verminderd. In onze pagina GTX 1050 vindt u welke spellen met welke instellingen zullen verlopen.

Accu voor Asus A32-K72

Onze metingen laten zien dat onze test-eenheid typische resultaten heeft. Bijvoorbeeld, moet u afzien van de maximale instellingen met "The Witcher 3" en bij voorkeur spelen met middellange tot hoge instellingen. In hoog detailniveau, zal het spel ook aanzienlijk meer lopen soepel dan op maximaal niveau, waar de framesnelheid gemiddeld 22 fps is, die valt onder het "magische merk" van 30 waaruit we een reeks afbeeldingen als gladde waarnemen.

"Stijgen van The Tomb Raider" kunt u zelfs genieten van de afbeeldingen op zeer hoge details, als je enig risico te nemen. Maar met 32 fps gemiddeld, er is niet veel ruimte aan de onderkant, en in sommige bijzonder veeleisende scènes het spel kunt stotteren. Daarom raden hier als goed, we "slechts" hoge instellingen voor het spel uit te voeren volledig glad. De resultaten van de FX553 zijn bijna exact op het niveau van de referentie-ontwerp.

http://accukopen.blog.shinobi.jp/accu%20zenbook%20ux330/laptop%20accu%20asus%20zenbook%20u

http://kopenaccu.blogaholic.se/2017/jul/87502/accu-asus-zenbook-ux330ca-laagste-prijs-60wh-/

http://velo-partage.fr/forums/topic/asus-a41-x550e-laptop-accu-2950mah-15v

]]>