Accu Lenovo Ideapad 510s-14

25/ott/2017 08:31:58 dfkmnews Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 6 mesi fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

Net als alle Accu Lenovo Ibm Thinkpad t420si , de X1 Yoga is gemaakt van een koolstofvezel materiaal. Ik heb altijd al een fan van dit, omdat het iets anders in een wereld die gevuld met MacBook en oppervlak klonen. Ik ook graag het gevoel van het materiaal; het is beter dan als ze sommige rare weefsel, Alcantara ofzo gebruikt.

Bovenal is er geen tekort van poorten op de ThinkPad X 1-Yoga. Aan de linkerkant vindt u twee Thunderbolt 3 poorten, samen met twee voor USB 3.0 Type-A. meer Beide Thunderbolt-poorten kunnen worden gebruikt voor het opladen (niet tegelijkertijd), en een van hen moet genoeg koppelen aan twee 4K-beeldschermen of een 5K-display, hoewel het is twijfelachtig dat de Intel GPU dat alles aankan.

De voorwaarts gerichte camera is pal boven de vertoning, die waar je zou verwachten dat het is, tenzij u van een van Dells XPS 13 of 15 machines gebruikmaakt geplaatst. Natuurlijk kan dit zorgen voor onhandige plaatsing als u van het 360-graden-apparaat in een andere vorm-factor gebruikmaakt, maar het is niet alsof het probeert te doen facial recognitie.

De Accu Lenovo Ideapad 510s ook nodig niet een accu; het gewoon oplaadt terwijl de binnenkant van de PC opgeslagen. Lenovo zegt dat je een toeslag van 80% in slechts 15 seconden en een volledige lading na vijf minuten krijgen kunt, maar nauwelijks lijkt het alsof u gebruiken dat, moeten zult tenzij u zelden de pen holster hebben.

Ik ben een grote fan van deze methode, want ik niet een grote pen-gebruiker ben. Bijvoorbeeld, als ik heb een HP Spectre x360 met mij, de pen is waarschijnlijk niet, dus als iemand me een document stuurt te ondertekenen, zal ik gebruiken mijn vinger, als een savage. Mijn andere probleem met vervangbare batterijen is dat ik vaak alleen maar één vorm van gebruik van hen. Ik zal het ondertekenen van een document, dan de volgende keer dat ik de pen gebruik is maanden later en het tegen die tijd dood is.

Levensduur van de batterij is natuurlijk een belangrijke factor als het gaat om elk draagbaar apparaat, en je niet verbaasd moet te horen dat de OLED 1440p-model niet uitvoeren evenals de 1080 p LCD-variant, ondanks het feit dat OLED displays zijn doorgaans niet zo hard op de batterij , met de mogelijkheid om het uitschakelen van pixels. Maar zoals ik ook al eerder zei, het is niet zo slecht zoveel 4K laptops die u op de markt vindt.

In mijn dagelijks gebruik, de OLED Accu Lenovo Ideapad 510s-14 krijgt ten minste zes volledige uren van batterijleven, en dat is een voorzichtige raming. U kunt zeker uitrekken meer dan acht uur als u de Edge-browser en andere UWP apps, en u de helderheid van het beeldscherm afwijzen.

Mijn gebruik omvat in het algemeen met een heleboel Chrome tabs toegankelijk op alle tijden, OneNote voor Windows 10 wanneer de inkt of OneNote 2016 tijdens het typen, enkele lichte Photoshop, de desktop Skype-app, speling en de muziek van de Amazon app. Ik heb zelfs Adobe Premiere Pro gebruikt om het compileren van video's en PCMark 8 om te benchmarken, en wanneer u start taken dergelijks gaan, zes uur is genereus.

Met andere woorden, verwachten ongeveer zes uur van het batterijleven met gemengd gebruik.

Net als bij de meeste moderne ultrabooks, rekent de Accu Lenovo Ideapad 510s-14isk via een kabel van de USB Type-C 65W. Ik houd van dit, zoals op mij verstrekken voor het gebruik van de dezelfde lader voor een verscheidenheid van PC's. De dagen van eigen stroomkabels enzovoort lijken te zijn achter ons.

De prestaties van de X1 Yoga - veel als de rest van de machine - overtrof mijn verwachtingen. Deze unit heeft een Core i7-7600U-processor, wat betekent dat het een dual-core, zevende generatie 'Kaby Lake' chip. De U-serie is de standaard lage power processor die u in de meeste ultrabooks vinden zult, hoewel de nieuwe chips van de achtste generatie quad core.

Maar dat model komt ook met Intel HD Graphics 620, overwegende dat iets van de Core i7-7660U met Intel Iris Plus 640 en een toename van de prestaties zou komen. HD Graphics 620 is heel gebruikelijk in laptops, en ik heb altijd vond het gewoon goed.

Dat is waarom ik was verbaasd te zien dat het een spel zoals Cuphead, die uiteraard niet nodig een heleboel GPU power, beter dan een laptop met een Nvidia GeForce GTX 1050 erin verwerkt. Een 1080p 60 fps videobewerking in Premiere Pro ging geweldig ook.

Ik gebruikte voor benchmarks, PCMark 8. Er zijn drie tests: Home, Accu Lenovo Ideapad u41-70 Creative en werk. Eerst is omhoog thuis, welke regelmatig tests gebruiksvoorbeelden zoals schrijven, casual games, surfen op het web, en meer.

Het is echt net zo moeilijk te denken aan iets te klagen met de ThinkPad X 1-Yoga. Het is echt gewoon een prachtige machine, en het 1080p-model te hebben gebruikt en het kennen van de voordelen van OLED, het nog steeds mijn verwachtingen overtrof. Misschien kunnen we ons richten op het ontbreken van een facial recognitie camera en de prijs als onderwerpen om over te klagen.

Accu Lenovo Ideapad 510S

Tuurlijk, op meer dan $2.400, dit is een vrij dure PC. Maar nogmaals, het is verdomd in de buurt van perfect. Ik echt niet zeggen genoeg over hoe mooi en prachtig het OLED display is, en ik hou van de ingebouwde pen en het intrekbare Wave toetsenbord.

Prestaties is ook verrassend sterk. Zoals ik eerder heb opgemerkt, heb ik gebruikt deze machine om te spelen en bewerken van video's, en vond dat de Yoga beter dan andere, meer krachtige computers werkte.

Persoonlijk, ik denk dat de prijs is helemaal de moeite waard, omdat wanneer u de OLED ThinkPad X 1-Yoga zet, het de gunst zal terugkeren.

  1. http://elosinternacional.net/blogs/view/9350
  2. http://kopenaccu.blogs.magicmaman.com/archive/2017/10/25/accu-lenovo-yoga-500-15isk-7999.html
  3. https://www.strangeloopgames.com/scribblywits-forum/discussion/8627/accu-lenovo-yoga-500-14isk-30wh-7-4v
blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl