Accu HP Pavilion g7t

10/dic/2017 09:42:50 dfkmnews Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 1 anno fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

We waren een beetje teleurgesteld door de levensduur van de batterij van de Accu HP Pavilion g4 Convertible laptop toen we de machine getest aan het eind van vorige maand. De machine, aangedreven door de nieuwste Raven Ridge Apu van AMD, was niet in staat om dezelfde uithoudingsvermogen te leveren als een Acer Swift 3 met intel's bijna-als-nieuwe Core i5-8250U CPU en nvidia's GeForce MX150 discrete graphics. Wij poogden om verschillende schermgrootte van de batterij vergelijking te verwijderen en waren nog verlaten met een in verwarring brengende rekening van de levensduur van hp's. Nu laptop mag heeft getest versies van de Envy x360 Bearing AMD en Intel-processors tegen elkaar. Het goede nieuws, als het kan worden genoemd, is dat de levensduur van de batterij in beide machines is ongeveer net zo teleurstellend.

Laptop Magazine waargenomen net onder zes uur van de levensduur van de batterij met de Intel Core i5-8250U (vijf uur en 49 minuten), terwijl de AMD-Powered unit duurde slechts vijf uur en 11 minuten. Beide resultaten zijn lager dan de cijfers van de outfit waargenomen uit concurrerende modellen, wat suggereert dat onvolwassen firmware en bestuurders kunnen delen een deel van de schuld voor de onder-gemiddelde runtime tussen de afspraken met het stopcontact. Terwijl de Intel machine nog steeds gewonnen uit, de resultaten te lenen geloof aan het idee dat de uitvoering van de Ryzen 5 2500U in de Accu HP Pavilion g6 kan meer de schuld van de korte termijn dan elke inherente fout met de AMD-processor zelf. We zagen een veel grotere kloof in de levensduur van de batterij over machines van verschillende leveranciers.

Andere verschillen tussen de systemen die laptop mag getest hebben kunnen hebben bijgedragen aan de kloof tussen hun resultaten. De publicatie merkt op dat de AMD en Intel machines werden uitgerust met verschillende schermen, zowel het aanbieden van sub-par kleurbereik dekking. Het scherm in de AMD-model had inferieure helderheid om mee te gaan met zijn beperkte kleurbereik, een inconsistentie dat lijkt verontrustend wijdverbreid gezien het dat onze afgunst gemakkelijk kan zijn 220-nit opgegeven maximale helderheid hit. Accu HP Pavilion g6t De AMD en Intel machines droegen verschillende exterieur afwerkingen, ook, hoewel we denken dat was niet een factor die bijdraagt aan de levensduur van de batterij.

Uiteindelijk, deze resultaten suggereren dat de evaluatie van de levensduur van de batterij van mobiele machines aangedreven door de Raven Ridge Ryzens van AMD gaat meer dan een steekproefgrootte van een te nemen. Gelukkig, AMD telt andere bouwers zoals Acer, Dell, en Lenovo onder haar productie partners. Stay tuned voor meer informatie in de toekomst.

HP heeft onthuld een van de eerste 2-in-1 Windows 10 laptops met arm architectuur op de Snapdragon tech Summit. Qualcomm en Microsoft kondigde aan dat Accu HP Pavilion g7 zou een van de eerste om een Windows te lanceren 10 arm PC met Snapdragon 835 CPU op Computex 2017. Nu Qualcomm, HP, ASUS en Microsoft hebben getoond uit het nieuwe ras van altijd aangesloten pc's voor de eerste keer.

Het nieuwe ras van altijd aangesloten Windows 10 laptops zijn de eerste gebaseerd op Snapdragon 835 processors. Snapdragon cpu's waren ooit net processors voor mobiele telefoons, maar Qualcomm het partnerschap met Microsoft heeft de arm architectuur uitgebreid tot hybride Windows 10 laptops voor de eerste keer.

Het grote idee is dat de nieuwe arm architectuur zal de Snapdragon laptops duurzamere Accu HP Pavilion g7t batterijen die kunnen oplopen tot 20-30 uur zonder een aanvulling te geven. Microsoft's Mr Megson verklaarde: "als je eenmaal begint met het gebruik van deze nieuwe categorie van pc's die direct op, altijd verbonden met een week van de levensduur van de batterij en de volledige Windows 10 ervaring, kun je echt het gevoel wat een grote verschuiving zal dit voor de consument"

De Envy x2 is een van de eerste arm Windows 10 laptops die HP onthuld op de Snapdragon tech Summit. De andere arm Windows 10 PC tentoongesteld op de top was de ASUS NovaGo. Zowel de x2 en NovaGo zijn hybride 2-in-1 1 laptops en tabletten, en u losmaken van de x2 toetsenbord om over te schakelen naar de Tablet.

De Accu HP Pavilion g7x is een slanke en lichtgewicht Tablet. De laptop wordt geleverd met een toetsenbord deksel geval dat ook fungeert als backstand. Globaal, heeft x2 een schoon en scherp chassisontwerp dat aan de lijn van het spook van hp's van laptops vergelijkbaar is.

Natuurlijk, de Envy x2 heeft een Snapdragon 835 processor veel hetzelfde als veel Android handsets. Met betrekking tot de andere specificaties, x2 bevat acht GB RAM en 256 GB opslag. De x2 heeft een 12,3-inch display met 1920 x 1280 resolutie, die de NovaGo 1920 x 1080 resolutie verduistert. Plus het bevat ook 13 Megapixel en vijf Megapixel achter-en voorste camera's.

Accu voor Compaq Presario CQ42

Een ander ding om op te merken over de HP Envy x2 is dat het wordt geleverd met Windows 10 s. Windows 10 s niet draaien volledige desktop apps die niet in de Microsoft Store. Echter, de x2 is uitbreidbaar tot Windows 10 Pro. Er is ook een win 10 Pro upgrade aanbieding voor Windows 10 s tot 31 maart 2018.

Het blijft onduidelijk wat de RRP zal worden voor de Envy x2. Echter, de NovaGo zal beschikbaar zijn op $599. Als zodanig zal de x2 waarschijnlijk een soortgelijke RRP op die laptop.

HP zal de lancering van de Envy x2 in het voorjaar 2018. Globaal, is het geen bijzonder hoge specificatie laptop. Echter, met een verwachte 20-uur batterij en X16 modem de x2 zal een duurzame batterij en een grote connectiviteit.

  1. Accu HP mu09 http://www.kopenaccu.com/hp-mu09.html
  2. Accu HP mu09xl http://www.kopenaccu.com/hp-mu09xl.html

 

blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl