Laptop Accu ZenBook UX330C Asus

16/lug/2017 10:28:16 dfkmnews Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 1 anno fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

We nemen de Accu Asus Zenbook ux330ca in onze test-regime en beoordelen of de FX553 aan Asus' motto "in search of ongelooflijk beantwoordt", of of Asus heeft blijven zoeken. Vergeleken bij zijn broer/zus-model dat is uitgerust met een GTX 1060 op bijna dezelfde prijs, kan de notebook verzamelen genoeg positieve argumenten voor een aankoop?

Multimedia of zelfs gokkennotitieboekje? De FX553VD vertegenwoordigt Asus instapmodel met een speciale Pascal grafische kaart. Het wordt verondersteld te verzekeren van multimedia en gaming geschiktheid en zacht op de gamer's portemonnee op hetzelfde moment. We vergelijken met een Asus in-house concurrent, het FX502-model met de GTX 1060, evenals ook concurrenten zoals de HP Pavilion 15, de Acer Aspire VX5 - 591 G, de Dell Inspiron 15 7000 7567 en de MSI GL62M uitgerust. Onze test-eenheid kan worden gekocht bij ongeveer 1100 euro (~ $1177), en een uitgerust met een i5 in plaats van de i7 het kost slechts ongeveer 900 euro (~ $963).

In termen van grootte en het gewicht, de FX553VD valt tussen haar concurrenten: alleen de HP Pavilion 15 100 gram (~3.5 oz) lichter is, de GL62M van MSI een vergelijkbaar gewicht heeft en de meeste andere concurrenten tot 400 gram (~0.9 lb) zwaarder zijn. Lijkt minimaal dikker dan de concurrenten, maar dit zou kunnen te wijten zijn aan onze hebben gemeten op het dikste gedeelte vooraan (luidsprekers), en de notebook taps toelopende delen naar beneden naar achteren. In termen van de afmetingen, het is ongeveer hetzelfde als de MSI, de meeste van de andere apparaten zijn iets dieper of zelfs breder. Voor een instapmodel gaming laptop ligt de Accu Asus Zenbook ux330 in het lagere middenveld qua gewicht en grootte.

De verbindingen van de FX553VD zijn onopvallend: het rug heeft geen, aan de voorkant is de kaartlezer in het midden. De rechterkant is uitgerust met alleen een optionele optische drive of dummy van het, een USB 2.0-poort en het slot voor een slot. Alle andere poorten zijn op de linker kant, waaronder een LAN en een HDMI-poort, drie USB 3 poorten (één van hen Type-C zonder Thunderbolt), en helaas net een gecombineerde hoofdtelefoon en microfoon poort. Want dan er ook een breed ontluchter naast de voedingspoort aan dezelfde kant is, zijn de poorten heel dicht bij elkaar, die kan wat frustraties veroorzaken met dikke kabels of grotere USB-apparaten. In de tussentijd, de andere apparaten meer succes hebben hier. Aangezien alle belangrijke verbindingen aan de linkerkant vooraan waar zij zullen worden in de weg bij het gebruik van een linkshandige muis, vindt linkshandige gebruikers zichzelf in meer moeite.

De Accu Asus Zenbook ux330c is uitgerust met een Realtek GBit LAN-adapter, en de Wi-Fi adapter komt van Intel en ondersteunt alle huidige normen met inbegrip van de snelle ac-normen. Vergeleken met de concurentie, positioneert het zich in de middelste of bovenste bereik in onze test van de overdracht. In het bijzonder in de prestaties verzenden voert de notebook sterker dan sommige van de duurdere concurrenten.

Onze test-eenheid van de Asus FX553VD is uitgerust met een Core-i7-7700HQ en 8 GB van RAM. De laptop is desgewenst ook verkrijgbaar met een iets zwakkere processor, de Core-i5-7300HQ. Dit kan gepaard gaan met 32 GB RAM-geheugen. De test-apparaat wordt geleverd met een 8 GB RAM, een tweede slot onbezet blijft. Op dit moment 8 GB is standaard in deze prijsklasse en 16 GB is meestal alleen in de duurdere modellen ingebouwd. De 8 GB samen met de mobile Accu Asus a450lc moeten aantonen voldoende is voor gaming. Het moet gezegd worden, dat Asus maakt gebruik van een model met slechts 2 GB dedicated geheugen als de grafische kaart, de GTX 1050 is ook verkrijgbaar met tweemaal de opslag. Vooral bij hogere resoluties en maximale instellingen, kon dit merkbaar geworden. De MSI hanger is ook uitgerust met slechts 2 GB terwijl Acer, HP en Dell hun notebooks met de 4 GB grafische variant bieden.

Met een Accu Asus a450ld , kunnen ook de meest recente games worden gespeeld. In sommige spellen, in de resolutie van Full HD ondersteund door het beeldscherm volstaat zelfs voor hoge tot zeer hoge detail. Echter in veel veeleisende spellen, moeten de details en soms ook de resolutie worden verminderd. In onze pagina GTX 1050 vindt u welke spellen met welke instellingen zullen verlopen.

Accu voor Asus A32-K72

Onze metingen laten zien dat onze test-eenheid typische resultaten heeft. Bijvoorbeeld, moet u afzien van de maximale instellingen met "The Witcher 3" en bij voorkeur spelen met middellange tot hoge instellingen. In hoog detailniveau, zal het spel ook aanzienlijk meer lopen soepel dan op maximaal niveau, waar de framesnelheid gemiddeld 22 fps is, die valt onder het "magische merk" van 30 waaruit we een reeks afbeeldingen als gladde waarnemen.

"Stijgen van The Tomb Raider" kunt u zelfs genieten van de afbeeldingen op zeer hoge details, als je enig risico te nemen. Maar met 32 fps gemiddeld, er is niet veel ruimte aan de onderkant, en in sommige bijzonder veeleisende scènes het spel kunt stotteren. Daarom raden hier als goed, we "slechts" hoge instellingen voor het spel uit te voeren volledig glad. De resultaten van de FX553 zijn bijna exact op het niveau van de referentie-ontwerp.

http://accukopen.blog.shinobi.jp/accu%20zenbook%20ux330/laptop%20accu%20asus%20zenbook%20u

http://kopenaccu.blogaholic.se/2017/jul/87502/accu-asus-zenbook-ux330ca-laagste-prijs-60wh-/

http://velo-partage.fr/forums/topic/asus-a41-x550e-laptop-accu-2950mah-15v

blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl