Jaký je rozdíl mezi oblečením mladých a ztracených žen?

13/mar/2018 07:24:12 lin Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 6 mesi fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

Jeden z nejvíce matoucích části nákupu se snaží přijít na to, co se velikosti, aby si vyzkoušela, a konečně to, co přidat do svého šatníku. Začněte se svými základními metrikami a zjistěte, jestli jste juniori, slečna, malá, vysoká nebo plusová velikost. To se může zdát extrémně snadné, ale v sekci DEAD je spousta nakupování žen a dívek. To má za následek lichotivých oblečení, že zatímco „technicky“ zapadnout, že mohou zip nebo opotřebovaná, aniž by propadla to prostě není hodit. Většina z nás ví, když překonáme velikosti dětí a posuneme juniory. Je mnohem těžší vysvětlit rozdíl mezi juniorskou dimenzí a chybami a kdy je čas změnit Bezzadu večerní šaty.

Teenageři jsou dimenzovány v lichých čísel (0, 1, 3, 5, 7, 9, atd.), A snížit rovně, stejně jako starší dítě velikost menší animace jako dekorativní prvek. Velmi jako dětská oděvní tkanina a návrhy jsou levnější za nižší cenu. Juniorské oblečení je určeno k pěstování dívky v těle. To zvětší boky jsou v těle zrání, tak Junior oblečení pro užší bok a tenkou siluetu. V podstatě, když velikost vzroste na juniory a jejich dílů stále vypadá napjaté poprsí a / nebo boky, to je čas zařadit vyšší ztráty.

Chybějící oblečení je rozměrově váženo (0, 2, 4, 6, 8, 10 atd.). Dokonce i když dva Junior a dámy mají velikost nula, tím nižší velikosti 0 je o něco menší než velikost 0 ztratí a mají celkem rovnější snížit jak stárneme gravitace dělá žádnou laskavost a my poprsí je nižší u našich rámů. Chybějící šaty mají spodní linie poprsí, nemluvě o prohlubující se poprsí, jen dolů Bezzadu večerní šaty . Misses jsou řezány pro více zakřivený tvar, hrudník a boky. V kalhot švu je o něco větší než Juniors pojmout více tush, boky a trochu obrys.

Drobné velikosti jsou velmi blízké chybám, jen o něco menší. Ty jsou označeny jako sudé číslo velikosti a P (2P, 4P, 6P, atd.). Drobné oblečení jsou řezané menšími rukávy a lemem, než stejná velikost ztrácí. Řez na bocích je také méně, takže umístění křivky kyčle je vlastně drobná kyčle, které nesmí být nižší ženy 5 \ ‚4„se obvykle najít lepší uchycení Petite části. Nicméně, tam jsou některé ženy v průběhu 5 \ ‚4„, které mají velký pas znamená, že většina jejich výšce od těla a mohou potřebovat pouze drobná kalhoty nebo sukni. Zatímco mnohé ženy s malým pasu obvykle muset petite topy, mohou také nosit kalhoty petite.
Bezzadu večerní šaty

Tall sizes are just the opposite as Petite. Identified as even numbers followed by T (2T, 4T, 6T, etc). The sleeves and hem are longer than Misses and the hips are cut longer. Women 5\'9" or taller usually find a better fit in Talls. But, if you think Petites are hard to find, try shopping for Tall sizes! There are some women 5\'9" and over than can still wear Misses pants (long-waist), or Misses tops (short-waist). Many Tall women just learn to live with 3/4 sleeves and skirts/dresses than trying to find tops & pants that are actually long enough. Remember, you can always shorten sleeves or a hem, it is much more difficult to add fabric to make something longer or bigger.

Women\'s sizing is even numbers and may start at 12 or 16 and is usually identified as the even number followed by W (12W, 14W, 16W, etc) Some Plus size stores have their own numbering system where a size 12W anywhere else is a 1. Plus sizes are often cut for regular height or taller women, it is extremely rare to see Plus & Petite cut clothing. Plus size clothing may be cut for larger waist, so the really curvy ladies with relatively small waists are often better off in Misses than Women\'s, even though they "could" wear both.

Pay close attention to what clothes fit, and what areas are too small or big (or too low or high). That will give you better direction to try something from a different department for a more polished look!

www.1saty.cz